Trainingsnieuws

 

Messoudi en Van den Bergh out tot januari, Placca weer wedstrijdfit

Het was nat en berekoud vandaag op het oefencomplex aan het Universiteitsplein in Wilrijk, waar de spelers van KFCO Beerschot Wilrijk twee groepstrainingen afwerkten. Voor zowel Mo Messoudi als Jan Van den Bergh stond er een aangepaste en specifieke training op het programma. Zij krijgen op die manier de tijd om hun respectievelijke blessures (kuit/hamstrings en knie) te laten genezen... en komen dit kalenderjaar niet meer in actie.

"Een beslissing van de medische staf. Het is de bedoeling dat de opeenvolging van kleine letsels waarmee ik de voorbije weken geconfronteerd werd,helemaal verdwijnen", verduidelijkt Messoudi. "Van nu af aan focus ik dus noodgedwongen op januari 2018. Ik hoop om na deze rustpauze én de winterstage in Turkije weer fit te zijn om er in de slotfase van de tweede periode weer voluit tegenaan te kunnen gaan."

Goed nieuws viel er te rapen met betrekking tot Fessou Placca. Die pikte na twee weken afwezigheid weer aan bij de groep en lijkt klaar om aanstaande zondag in Tubeke wederop te treden. 'Ik ondervind geen hinder meer aan m'n kuit en lig er op gebrand om weer te voetballen", gaf onze Togolese prijsschutter mee.

En last but not least recupereert KFCO Beerschot Wilrijk met Hernan Losada ook nog een belangrijke pion. Hernan zat vorige vrijdag tegen Roeselare een gele schorsingsdag uit en is nu opnieuw speelgerechtigd.

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Kristof Vermeulen

© 2017 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours