De vrienden van het olympisch stadion

Opgericht in april 2014 met als hoofddoel het genereren van fondsen om de huur van het Olympisch Stadion te betalen aan de Stad Antwerpen, blijft dit voor de Vrienden van het Olympisch Stadion het belangrijkste doel.

Kampioen in 1ste Provinciale Antwerpen in 2013-2014, kampioen in 4de Nationale C in 2014-2015, kampioen in 3de Nationale B in 2015-2016 en kampioen in de Super Amateur Liga of Eerste Klasse Amateurs in 2016-2017, vier titels op een rij in vier verschillende afdelingen. Een fantastisch parcours en ongezien in het Belgische voetballandschap.

Door de fondsenwerving bij de Vrienden voor de huur van het stadion, kon de club zich de voorbije seizoenen focussen op investeren in de sportieve uitbouw van de spelerskern. Om ieder nieuw seizoen, steeds een trapje hogerop, weer een competitieve en kwaliteitsvolle kern samen te stellen om opnieuw een gooi naar de titel te doen. Met als uiteindelijk doel, de terugkeer naar de hoogste afdeling van het betaalde voetbal, de Jupiler Pro League of kortweg 1A.

Op de kortst mogelijke tijd voetbalde Beerschot Wilrijk zich terug naar het professioneel voetbal. Naar het betaalde voetbal in de Proximus League of 1B. Daar gaan we in het weekend van 4-5-6 augustus aan de slag. Ook hier willen we meer dan een meeloper zijn en wie weet, mits het behalen van een periodetitel, opnieuw een gooi doen naar de titel. Hiervoor hebben we uw steun meer dan ooit hard nodig.

Een lidmaatschap bij de Vrienden van het Olympisch Stadion voor het seizoen 2017-2018 bedraagt 1.999 Euro (1.652,07 excl 21% btw) . Wie als lid van de ‘VOS’ echter een nieuw lid aanbrengt, betaalt 1.815 Euro ((1.500 excl 21% btw) of het bedrag van afgelopen seizoen.

Wat mag u van een lidmaatschap bij ‘de Vrienden’ verwachten:

1) Een VIP-abonnement in de hoofdtribune (twee vakken van 100 plaatsen).
2) Per thuiswedstrijd in de reguliere competitie (dat zijn er 14 in 1B) een voucher in de hoofdtribune.
3) Vouchers kunnen in de ticketcorner bij uitnodigingen omgeruild worden voor tickets.
4) Per thuiswedstrijd heeft u dus in principe twee seats.
5) U kan vouchers ook opsparen met een bepaald maximum aantal per wedstrijd.
6) Voor, tijdens en na de wedstrijd toegang tot de exclusieve ruimte Olympic Lounge (VOS-café). Deze ruimte is enkel toegankelijk voor VOS-leden en hun genodigden.
7) Mogelijkheid tot (betalend) eten volgens buffetformule in deze ruimte. Dranken apart te betalen.
8) Na de wedstrijd toegang tot de Hall of Fame.
9) Naamsvermelding op de borden van de VOS in de Olympic Lounge en aan ingang logecomplex en op de website bij ‘Vrienden Olympisch Stadion’.
10) Uitnodiging voor alle door de VOS georganiseerde events gedurende het seizoen.
11) Mogelijkheid tot B-to-B.
12) Ontvangst van het clubmagazine Beerschot Wilrijk Echo.
13) Ontvangst van de VOS-Nieuwsbrief.

Samengevat, mee deel uitmaken van het succesverhaal van Beerschot Wilrijk en als dusdanig de club mee ondersteunen op de weg terug naar de top.

Heeft ook u een paars hart en interesse om lid te worden van de ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’?
Neem dan contact op met Peter Caubergh via onderstaande gegevens en ontvang de infobrochurevan ‘de Vrienden’ voor het nieuwe seizoen 2017-2018:

peter.caubergh@beerschotwilrijk.be
0468/16.28.13

Welkom bij de ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’ !