De vrienden van het olympisch stadion

De ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’ werden boven de doopvont gehouden op 2 april 2014 in de Ark (Het Pomphuis) te Antwerpen, na het behalen van de titel in 1ste Provinciale Afdeling Antwerpen in het seizoen 2013-2014.

Bij aanvang van het seizoen 2014-2015 telde de groep ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’ om en bij de 60 leden. Na het behalen van de tweede opeenvolgende titel in 4de afdeling C en bij het van start gaan van het huidige seizoen 2015-2016 in derde afdeling B hebben we de kaap van de 100 Vrienden gerond, we tellen momenteel 105 leden en dit aantal groeit nog steeds aan.

De initiële bedoeling achter de oprichting van deze groep supporters is om middels een lidgeld van 1.300 € + 21% btw in eerste instantie de huur van het Olympisch Stadion aan de Stad Antwerpen te betalen en zo de club toe te staan zich meer op de sportieve uitbouw te concentreren.

Maar evenzeer kunnen deze fondsen worden aangewend om bijvoorbeeld de jeugdwerking en sfeeracties van onze supportersgroepen Armata Viola en Legio XIII te ondersteunen, om synergie tussen onze supporters te krijgen, om indien noodzakelijk de uitbouw van het team te ondersteunen.

Voor deze bijdrage krijgt elke ‘Vriend’ het volgende: een VIP-abonnement op naam en 18 vouchers waarover hij of zij vrij kan beschikken, met een maximum van 5 vouchers per wedstrijd. De zitplaatsen (business seats) bevinden zich in een speciaal voor de ‘Vrienden’ voorbehouden vak centraal in de hoofdtribune met uitstekend zicht op het hele stadion en speelveld.

Op twee borden in het logecomplex krijgt u een naamplaatje met naamsvermelding naar keuze, u en uw genodigden met voucher hebben toegang tot dit logecomplex voor, tijdens en na de wedstrijd.

U ontvangt alle nieuwsbrieven van de ‘Vrienden’ en wordt samen met uw partner uitgenodigd op de events van de ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’. Herinner u het event in de Spiegelzaal van het Paleis op de Meir en meer recent de BBQ op de middenstip van onze Olympische grasmat op het Kiel.

Ook dit seizoen plannen de ‘Vrienden’ weer enkele events op unieke locaties en rond bepaalde thema’s.

Heeft ook u een paars hart en interesse om lid te worden van de ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’? Neem dan contact op met Peter Caubergh via onderstaande contactgegevens:

 

Welkom bij de ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’!

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours