Lekker tafelen in Resto Club 155

Bent u op zoek naar het kloppend hart van KFCO Beerschot Wilrijk, kom dan zeker eens langs in onze Resto Club 155. In 2013 werd besloten de aanwezige businessclub van het Universiteitsplein te kopiëren naar het logecomplex van Beerschot Wilrijk. Waarbij de opstart van het restaurant in Wilrijk eerst voor 20 personen werd gekookt, was tegen het einde 50 aanwezigen geen uitzondering. Vanaf het eerste moment op het Kiel was de exacte kopij dan ook een voltreffer. Het maximum van 80 aanwezigen werd dan ook steevast gehaald.

Het aanbod is dan ook om van te smullen, buiten een driegangenmenu (aperitief, amuses bouche, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie) en bediening aan tafel, kan men bijpraten met KFCO Wilrijk-iconen  (Mister Wilrijk Jef Hermans) of bestuursleden (erevoorzitter, voorzitter, ondervoorzitter, sportief verantwoordelijke, huidig en ex-ploegafgevaardigden…..). Een quiz tussen de gerechten kan steeds wat verstrooiing brengen, buiten de foto’s van de vorige kampioeneploegen, vindt men op de kampioenefoto’s van KFCO Wilrijk spelers die nu nog deel uitmaken van de staf van KFCO Beerschot Wilrijk. Aan jullie om te raden wie.

Een menu kost €38 voor abonnees en € 54 voor niet-abonnees (inclusief inkomticket t.w.v. €16)

Reserveren kan rechtstreeks per mail: restoclub155@kfco.be . Reserveert u liever telefonisch dan kan dat via het nummer 0499 34 93 80. Opgelet: graag reserveren voor woensdagavond 18 uur.

Inschrijven op jaarbasis behoort ook tot de mogelijkheden. Is er toch een wedstrijd dat u niet aanwezig kan zijn, geeft u een seintje ten laatste de donderdag voor de wedstrijd.

Op zaterdagavondwedstrijden verwelkomen wij u graag vanaf 17:15 uur, op zondagmiddag om 12:15 uur.

Na de wedstrijd bent u steeds welkom om de wedstrijd te analyseren samen met ervaren rotten in het vak, de veteranen van KFCO. Spelers en technische staf zullen op geregelde basis ook een bezoekje brengen aan Resto Club 155.

Wij hopen iedereen terug te mogen zien om in een aangename en gezellige sfeer van het voetbal op het Kiel te kunnen genieten.

Koen Truyens

 

OP HET MENU

18 februari 2017: KFCO Beerschot Wilrijk - KFC Oosterzonen
Aperitief
Amuse Bouche
Gevulde pasta in een roomsausje
Kabeljauwfilet met groentenstoemp en waterkerssaus
Gebak
Koffie of thee

11 maart 2017: KFCO Beerschot Wilrijk - KMSK Deinze
Aperitief
Amuse bouche
Scampi's van de chef
Gegrilde filet Duroc d'olives Provençaal
Ijsdessert
Koffie of thee
 
24 maart 2017: KFCO Beerschot Wilrijk - White Star Bruxelles
Aperitief
Amuse bouche
Gerookte zalm carpaccio
Vol au vent royal met kroketjes
Gebak
Koffie of thee

 

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours