Stijlvol en verfijnd eten en in Club 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot Wilrijk vanaf dit seizoen samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken. Na elke wedstrijd komen enkele spelers met u kennismaken.

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket: -ontvangst met aperitief -3 gangenmenu met bediening aan tafel -koffie of thee -meet and greet spelers -1 parkingplaats/4 personen naar beschikbaarheid Prijs: 60 euro ex 6%BTW U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschotwilrijk.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

Bekijk hier alle info over de consumptiekaarten. Wenst u meteen uw ticket voor de wedstrijd te bestellen, kan dat via deze link: https://beerschot.tickethour.be

Hieronder kan u de menu's terugvinden voor de volgende thuiswedstrijden.
 

22 september

Gegrilde zalm

Crème van curry – prei

-

Kalfsfilet

Herfstgarnituren

-

Crème brulée van chocolade met framboos

 

6 oktober

Italiaanse Piemontese Tartare

-

Saltimbocca van tongschar

Belle de Fontenay – saus van gerookte paling

-

Taartje “Ferrero Rocher”

 

26 oktober

Sint Jacobsvrucht met gebakken ganzelever

Vinagrette van hazelnootboter

-

Roodpoot Patrijs met rode kool en truffelkroketjes

Crème van knolselder en zalm van kastanje

-

Panna cotta met advocaat

 

3 november

Tataki van zalm

-

Fazant met witloof en boschampignons

Fine champagnesaus

-

Zwarte woudtaart