Club 155 klimt samen met KFCO Beerschot Wilrijk een trapje hoger

KFCO Beerschot Wilrijk bouwt in alle opzichten vooruit en steeds hoger op. Dit gebeurt niet alleen op sportief vlak maar straalt ook af op het business en horeca gebeuren.

Een deel van de alom gekende Hall of Fame wordt omgebouwd tot een exclusieve ruimte waar het voetbalrestaurant van KFCO Beerschot Wilrijk, de Resto club 155 zijn nieuwe stek zal krijgen in het Olympisch Stadion. De exacte kopij op het Kiel werd een voltreffer en 75 aanwezigen werden steevast gehaald. De verhuis naar de eerste verdieping schept nog een mooier kader om van het voetbal in 1B te genieten.  

Wij bieden de mogelijkheid om zakelijk en culinair te dineren in een aangename maar vooral comfortabele omgeving. We houden ons aan het gekende concept een driegangenmenu (aperitief - amuses bouche - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert -koffie) en bediening aan tafel.

Reserveer nu, de Resto club 155 zet zijn deuren open voor u tegen de prijs van € 40,00/ pers voor het driegangenmenu excl. inkomticket en dranken (*)

 

Reserveren kan u rechtstreeks per mail: restoclub155@kfco.be Reserveert u liever telefonisch dan kan dat via het nummer 0499 34 93 80. Opgelet: graag reserveren ten laatste voor woensdagmiddag 12 uur.

(*) Toegang Resto Club 155 enkel mogelijk voor abonneehouders of met geldig toegangsbewijs.

Wij verwelkomen u graag voor het aperitief 2u30 voor aanvang van de wedstrijd. Wij hopen iedereen terug te mogen verwelkomen om in een aangename en gezellige sfeer van het voetbal op het Kiel te kunnen genieten.

 

 

Vrijdag 9 februari - 20:30  Beerschot Wilrijk - Westerlo

 

Aperitief
Amuse bouche
Selectie "Fijne Spaanse" Charcuterie
Kabeljauwfilet met kreeftensaus en Parijse aardappeltjes
Cheesecake met rodevruchten
Koffie of thee

 

 

Zondag 25 februari - 16:00  Beerschot Wilrijk - SK Lierse

Aperitief
Amuse bouche
Cannelloni mediterraneo en pittige tomatenroomsaus
Varkenskroon met gegrilde wintergroenten en picklesmousseline
Gebak
Koffie of thee