Club 155 klimt samen met KFCO Beerschot Wilrijk een trapje hoger

KFCO Beerschot Wilrijk bouwt in alle opzichten vooruit en steeds hoger op. Dit gebeurt niet alleen op sportief vlak maar straalt ook af op het business en horeca gebeuren.

Een deel van de alom gekende Hall of Fame wordt omgebouwd tot een exclusieve ruimte waar het voetbalrestaurant van KFCO Beerschot Wilrijk, de Resto club 155 zijn nieuwe stek zal krijgen in het Olympisch Stadion. De exacte kopij op het Kiel werd een voltreffer en 75 aanwezigen werden steevast gehaald. De verhuis naar de eerste verdieping schept nog een mooier kader om van het voetbal in 1B te genieten.  

Wij bieden de mogelijkheid om zakelijk en culinair te dineren in een aangename maar vooral comfortabele omgeving. We houden ons aan het gekende concept een driegangenmenu (aperitief - amuses bouche - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert -koffie) en bediening aan tafel.

Reserveer nu, de Resto club 155 zet zijn deuren open voor u tegen de prijs van € 40,00/ pers voor het driegangenmenu excl. inkomticket en dranken (*)

 

Reserveren kan u rechtstreeks per mail: restoclub155@kfco.be Reserveert u liever telefonisch dan kan dat via het nummer 0499 34 93 80. Opgelet: graag reserveren ten laatste voor woensdagmiddag 12 uur.

(*) Toegang Resto Club 155 enkel mogelijk voor abonneehouders of met geldig toegangsbewijs.

Wij verwelkomen u graag voor het aperitief 2u30 voor aanvang van de wedstrijd. Wij hopen iedereen terug te mogen verwelkomen om in een aangename en gezellige sfeer van het voetbal op het Kiel te kunnen genieten.

 

 

Zaterdag 7 april 2018, om  18:00 KFCO Beerschot Wilrijk - Lokeren
Aperitief
Amuses Bouche
Zalmcarpaccio met komkommer, rucola en pijnboompitten.
Pittige Hongaarse goulash
Gebak
Koffie of thee

 

Woensdag 18 april 2018, om 20:30  KFCO Beerschot Wilrijk - Sint-Truiden
Aperitief
Amuses Bouche
Kaaskroketten
Kabeljauw met spinazie en dijonaise
Gebak
Koffie of thee

 

Zondag 29 april 2018,om 14:30  KFCO Beerschot Wilrijk - Antwerp
Aperitief
Amuses Bouche
Rundscarpaccio met rucola en parmezaan
Varkenshaasje met Asperges op Vlaamse wijze
Gebak
Koffie of thee

 

Zondag 6 mei 2018, KFCO Beerschot Wilrijk - KV Oostende
Aperitief
Amuses Bouche
Carpaccio van tomaten met grijze garnalen
Tournedos bearnaisesaus met witlof salade en verse frietjes
Gebak
Koffie of thee

 

Zaterdag 19 mei 2018, KFCO Beerschot Wilrijk - Eupen
Aperitief
Amuses Bouche
Scampi's van de chef
Suprême van Parelhoen met fine champagnesaus en witloof, crème van knolselder
Gebak
Koffie of thee