Events van de vrienden van het olympisch stadion

Ook dit seizoen 2015-2016 plannen de ‘Vrienden’ weer enkele events. Het eerste event zal plaats vinden in de loop van de maand Oktober.

Meer info hierover volgt.

10/11/2015 Sint Augustinuskerk

23/4/2015 BBQ Olympisch Stadion

Het tweede event van de Vrienden vond plaats in ons eigen Olympisch Stadion op het Kiel op donderdag 23 april 2015. Met 180 waren we deze keer, Vrienden en genodigden, bestuur en sponsors, spelers en technische staf, om te genieten van een ongedwongen BBQ.

Maar wel eentje op een vrij unieke locatie: nabij de middenstip op de heilige grasmat van het Kiel. Coach Urbain en terreinverzorger Diederik hielden hun hart vast, want de afsluitende thuiswedstrijd tegen Zwarte Leeuw moest nog plaatsvinden. Na plechtige beloftes werd inderdaad de grasmat gevrijwaard: opbouw en afbraak van de tent namen minder dan 24u in beslag. De unieke locatie viel bij alle aanwezigen, spelers inclusief, bijzonder in de smaak. Niet iedereen kan zeggen gedineerd te hebben op de grasmat van een Olympisch Stadion.

Een mooie afsluiter van een alweer geslaagd seizoen en van een eerste seizoen ‘Vrienden van het Olympisch Stadion’.

 

6/12/2014 Spiegelzaal Paleis Meir

Het eerste event van de ‘Vrienden’ vond plaats in de Spiegelzaal van het Paleis op de Meir op donderdag 4 december 2014. Meer dan 130 genodigden, Vrienden, bestuur, sponsors en een delegatie van spelers en technische staf genoten van een kaas-, wijn- en chocoladedegustatie.

Na een welkomstwoord van Marc Bleys (Vrienden O.S.) en bestuursleden Walter Damen en Frederic Lenders verzorgde Ronaldo Meersman van wijnhandel 'Tene Quod Bene' (echte naam!) een uitgelezen degustatie van rode en witte - voor één maal een goede kleurencombinatie -  Italiaanse topwijnen, vergezeld van een selectie aangepaste kazen van de hand van Kaasmeester Frederic Van Tricht. Hierna volgde een geanimeerde chocolade workshop door Dominique Persoone van The Chocolate Line. Met een lekker glas wijn werd nog gezellig nagepraat in dit prachtige kader dat past bij een club van standing.

 

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours