Netwerken in de loges van KFCO Beerschot Wilrijk

Mis deze unieke kans niet en huur een loge voor 1 wedstrijd op het Kiel!

De loges in het Olympisch Stadion zijn de afgelopen seizoenen felbegeerd. Het is dus niet evident om een plaatsje te pakken te krijgen als je niet tot de lijst van vaste logehouders behoort. Daarom bieden we voor onze supporters deze unieke kans aan! 

Voor de thuiswedstrijden tegen Seraing, Koksijde, Dender, Virton, Heist, Deinze en Sprimon stellen we telkens 1 loge ter beschikken voor u zodat u samen met uw relaties kan genieten van een fijne voetbalavond in de unieke Kielse ambiance! 

Interesse? Snel zijn is wederom de boodschap! Mail naar l.heesterbeek@kfco.be om te reserveren!

 

In de loges van KFCO Beerschot Wilrijk beleven U en uw gasten dé hartstochtelijke sfeer vol passie van het Kiel ! Na afloop van de wedstrijd kan U zowel in de loge als in de Rik Coppens Lounge terecht voor een natje & droogje. Dit biedt U tevens de mogelijkheid om te netwerken met andere business- seathouders of uitgenodigde sponsorrelaties.

De catering werkt met een uitgebreide buffet-formule. U wordt verwend op een copieus buffet van warme & koude gerechten. Het aperitief en koffie worden U door de club aangeboden.
Voor meer informatie over een seizoensloge, kunt u per email contact opnemen via l.heesterbeek@kfco.be.

 

Seizoensloge 2016-2017

  • 12 inkomtickets
  • aperitief
  • warm en koud buffet (8 pers.)
  • 3 parkingkaarten
  • exclusief dranken

 

Alle loges in het Olympisch Stadion voor het seizoen 2016-2017 zijn uitverkocht.
Indien U, voorafgaand een thuiswedstrijd, wil genieten van onze catering, verwijzen wij U graag door naar het Business Lounge concept.

 

Voor vragen of meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren. Hopende u en uw gasten te mogen verwelkomen in ons loge-complex, in het Olympisch Stadion, dé thuishaven van KFCO Beerschot Wilrijk.

 

Bij KFCO Beerschot Wilrijk zit u gewoon goed!

 

© 2017 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours