Zondag zonder Losada tegen Grimbergen

 

LOSADA OUT MET ADDUCTORENLETSEL, SCHAESSENS WEER FIT

Zondagnamiddagvoetbal dit weekend op het Kiel, waar Grimbergen te gast is. Veel wijzigingen zal Dennis van Wijk in zijn selectie allicht niet doorvoeren na de 0-1-overwinning van vorige zondag in Zaventem... al wacht onze coach nog tot na de zaterdagochtendtraining alvorens zijn definitieve "vijftien" op papier te zetten. Ook vanavond om 18 uur worden onze jongens trouwens op het oefenveld aan het Universiteitsplein in Wilrijk verwacht.

Wie er alvast niét zal bijlopen, is Hernan Losada. Die sukkelt met een letsel aan de adductoren en kreeg van clubarts Nick Jansen een weekje rust voorgeschreven. Daartegenover staat dat Jaric Schaessens weer fit en inzetbaar is, nadat die vorige week moest afzeggen met een voetblessure. Hij pikte deze week weer probleemloos bij de groepstrainingen aan en kreeg het licht op groen gezet.

De (voorlopige) selectie: Snyders, Nkela, Smet, Portier, Santermans, Meeus, Thompson, Pietermaat, Geudens, De Jonghe, De Beule, Fockaert, Ventôse, Ruytinx, Daal, Schaessens, Snoeys, Vansimpsen, Hmouda, Muñoz Herrera

 

 

MAAR LIEFST ACHT SPELERS STAAN "OP SCHERP"

KFCO Beerschot Wilrijk telt momenteel zo maar eventjes acht spelers die op één gele kaart van een schorsingsdag staan. Dyron Daal en Mike Smet incasseerden dit seizoen al vijf kartonnetjes, terwijl de namen van Anthony Portier, Bjorn Ruytinx, Ben Santermans, Wesley Snoeys, Ratko Vansimpsen en Dries Ventôse reeds twee keren onder de rubriek "geel" werden genoteerd.

 

 

GEEN HANDTASSEN EN/OF RUGZAKKEN IN HET OLYMPSCH STADION

We herhalen nog eens dat in het kader van de geldende veiligheidsvoorschriften handtassen en/of rugzakken niet zijn toegelaten in het Olympisch Stadion. Ook voetzoekers, bommetjes, vuurpijlen en ander Bengaals vuur zijn strikt taboe. Gelieve daar ook zondag rekening mee te houden aub, zodat er zich geen wachtrijen vormen aan de ingangen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees