Tickets thuiswedstrijden Westerlo en Lierse online te koop

 

Ondertussen in de Ticket Corner...

Akkoord, het duurt nog even alvorens KFCO Beerschot Wilrijk weer in het Olympisch Stadion voetbalt. Onze eerstvolgende thuiswedstrijden staan immers pas op zaterdag 16 september om 17 uur tegen Westerlo en op zondag 1 oktober om 16 uur tegen Lierse geprogrammeerd. Maar toch is de vraag naar tickets voor beide regionale derby's nu al heel groot. Mede om die reden werd beslist om vanaf vandaag onze online ticketing service 'open' te zetten. Zowel voor Westerlo als voor Lierse. 

Het online ticketing systeem van KFCO Beerschot Wilrijk is en blijft de makkelijkste weg om aan uw toegangskaarten te geraken voor de thuiswedstrijden van onze kampioenen. Slechts één adres: http://tickets.beerschotwilrijk.be.

De werkwijze is poepsimpel: inloggen, bestellen, betalen en afdrukken. En op de wedstrijddag hoeft u nergens aan te schuiven want u scant zichzelf zo onze voetbaltempel binnen. 

 

Eén goede raad nog: wie de thuiswedstrijden tegen Westerlo en/of Lierse vanuit de populaire vakken I en J wil bijwonen, wacht best niet te lang. Want op is op!

 

Tekst: Danny Geerts