Rats on Tour AFC Tubize

Op vrijdagavond 29 september was Rats on Tour te gast in het Stade Leburton van AFC Tubize, onze tegenstander van woensdagavond 4 oktober met aftrap om 20u30.

Het werd een zeer leuke babbel met de 'Fi Van Hoof' van AFC Tubize, Theo Buelinckx wonende in Halle maar al een eeuwigheid in verschillende hoedanigheden aan de slag bij AFC Tubize. Theo heeft nog gevoetbald in de hoogste afdeling in de jaren zeventig, met Olympic Charleroi op het Kiel zelfs, maar heeft toen niet gescoord als 'centre-avant'. Het zou hem vergeven zijn geweest. Theo is ook de vader van... maar dat ziet u in onderstaande reportage:

AFC Tubize staat op de laatste plaats met 5 punten uit 8 wedstrijden. Afgelopen weekend werd thuis met 1-2 verloren van KVC Westerlo.
Makkelijk zal het zeker niet worden in het Stade Leburton woensdagavond, maar we durven hopen op een goede afloop en drie punten aan de vooravond van de absolute topper van zaterdagavond thuis tegen Cercle Brugge.

Maar eerst woensdag die lastige rood-gele klip omzeilen!

Tene Quod Bene

Tekst: Peter Caubergh

Foto: Interviewer Peter Caubergh in dezelfde pose als het beeld van Eden Hazard bij de ingang van het Stade Leburton in Tubize