'New look hospitality' bij KFCO Beerschot Wilrijk dit seizoen

 

Nieuwe 'look' en nieuwe afspraken in het logecomplex, de Business Lounge, het VOS-café, Resto Club 155 en... de Hall of Fame!

Niet alleen op sportief en bestuurlijk vlak konden er bij KFCO Beerschot Wilrijk de voorbije weken en maanden heel wat wijzigingen en aanpassingen worden genoteerd, ook qua infrastructuur in het Olympisch Stadion zelf zat onze club niet stil. Zo werd het logecomplex - dat door onze sportieve successen al een tijdje uit zijn voegen dreigde te barsten -  gedeeltelijk verbouwd en uitgebreid, diende voor Resto Club 155 een nieuwe plaats te worden gezocht, kregen de Business Lounge en het VOS-café (of zeg maar Olympic Lounge) een opgefrist gezicht... en wordt de Hall of Fame na afloop van onze thuiswedstrijden weer 'the place to be'.

We overlopen samen met u in vogelvlucht even de veranderingen en nieuwe afspraken...

 

* Logecomplex

De drie centrale loges, die in het "tijdperk Vanoppen" sneuvelden, werden in ere hersteld, zodat onze club voortaan méér eregasten kan verwelkomen. Tegelijkertijd werd het ganse complex heringericht, verfraaid en opgefrist... en het oogt - al zeggen we het zelf - héél mooi.

Vanaf dit seizoen is het logecomplex enkel nog toegankelijk voor de logehouders en hun gasten.

 

* Resto Club 155

Dit restaurant verhuist van zijn vaste pleisterplaats (de laatste loge) naar een volledig afgescheiden zone in de Hall of Fame, op de eerste verdieping. Het concept en de inschrijving(en) blijven verder onveranderd. Reserveren aan 40 euro (exlcusief BTW 12 % en toegangsticket) kan per mail: [email protected].

Ter gelegenheid van de wedstrijd KFCO Beerschot Wilrijk - Union van vrijdag 4 augustus luidt het menu: aperitief, amuses bouche, pittige carpacho van meloen en coeur de boeuf tomaat, chateaubriand met bearnaisesaus en warme groenten, panna cotta met rode vruchten, koffie of thee

 

* Resto Club 13

Ook hier blijft het concept onveranderd. Hongerige supporters kunnen voor € 17 voor de wedstrijd terecht in de Hall of Fame. Online reserveren via het formulier op onze website, of telefonisch bij Gert Mentens op 0477 43 87 90.

Ter gelegenheid van onze openingswedstrijd tegen Union van aanstaande vrijdag staat er steak met peper- of champignonroomsaus, frietjes en een slaatje op het menu. Voor de kinderen wordt een curryworst met frietjes geserveerd.

Een goede raad van tante Kaat: voor beide restaurants is snel reserveren de boodschap!

 

* Olympic Lounge (voorheen VOS-café)

Het Vrienden van het Olympisch Stadion-café kreeg een nieuwe naam: de Olympic Lounge. Deze ruimte onderging onder impuls van Marc Steenackers en Gunther Dieltjens vorig seizoen reeds een hele metamorfose, een totale 'make over' zeg maar.

Deze ruimte is exclusief voorbehouden voor VOS-leden en hun genodigden. Ofwel om gewoon een glaasje cava, een pint of een frisdrank te komen drinken, ofwel om te eten. Inschrijven voor een maaltijd in buffetvorm kan aan de prijs van 40 euro (exclusief BTW 12%).  Die buffetformule bestaat uit aperitief, fingerfood, luxe koud buffet, warm buffet bestaande uit vlees, vis en een vegetarisch gerecht, verschillende groenten en aardappelen volgens diverse bereidingen, gevolgd door een dessert en koffie.

VOS-leden en hun genodigden zijn sowieso reeds in het bezit van een wedstrijdticket, ofwel via hun VIP-abonnement en/of voucher, en krijgen bij het betreden van de Olympic Lounge een polsbandje dat na afloop van de wedstrijd toegang verschaft tot de Hall of Fame. 

 

* Business Lounge

De gasten die inschreven voor de Business Lounge kunnen vanaf dit seizoen ook terecht in de Olympic Lounge om te eten, samen met de Vrienden van het Olympisch Stadion.

VOS-leden hebben steeds voorrang, dus bij een groot aantal inschrijvingen kunnen de eters van de Business Lounge verplaatst worden naar een andere locatie in het stadion. De buffetformule 'Business Lounge' kost 50 euro (exclusief BTW 12%), Inschrijven per mail bij [email protected] 

Opgelet: een Business Lounge-arrangement is steeds zonder wedstrijdticket. Dit dient apart te worden aangekocht in de Ticket Corner of via onze online ticketing service.

Ook Business Lounge-eters krijgen bij het betreden van de Olympic Lounge een polsbandje dat na afloop van de wedstrijd toegang verschaft tot de Hall of Fame.

 

* Hall of Fame

Met de heropening en herinrichting van de Hall of Fame op de eerste verdieping van het Olympisch Stadion wil KFCO Beerschot Wilrijk vanaf dit seizoen weer aanknopen bij het succesverhaal ten tijde van Germinal Beerschot, toen de "after party" legendarisch was én "the place to be" op het Kiel en omstreken. Heel het feestgebeuren na de wedstrijd van onze kampioenen verhuist vanaf vrijdag immers weer naar daar.

Hebben toegang tot de Hall of Fame na de wedstrijd: de logehouders en hun gasten, houders van een VIP-abonnement (Business Seat-houders), Vrienden van het Olympisch Stadion, eters van de Resto Club 155 en iedereen met een door de club afgeleverd polsbandje.

Na afloop van de wedstrijd gaat het gordijn dat Resto Club 155 scheidt van de rest van de Hall of Fame open, en is heel de ruimte vrij te gebruiken.

Aanstaande vrijdag zetten we de overgang van de after party-festiviteiten naar de Hall of Fame extra in de verf met live optredens van Baco d'Or en DJ Jerry.

 

KFCO Beerschot Wilrijk wenst u niet alleen een zoveelste sportief spetterend seizoen toe, maar hoopt u ook na afloop van de wedstrijden te mogen begroeten in de Hall of Fame, voor een onvervalste Carnaval op 't Kiel.