HIER IS DE LED BOARDING

KFCO Beerschot Wilrijk heeft alweer een grote stap gezet in de professionele uitbouw van de club. Het Olympisch Stadion krijgt LED boarding en een nieuw scorebord.

Naast de sportieve en de infrastructurele vernieuwingen is KFCO Beerschot Wilrijk ook op commercieel vlak aan het investeren in de toekomst. Vanaf het komende seizoen kunnen onze sponsors een plaats krijgen op LED boarding naast het veld. Het geeft onze partners de kans op een opvallende manier visibiliteit te krijgen in het stadion. De dynamische en kleurrijke advertentie zal in het oog springen bij de fans in het stadion en bij de TV-kijkers.

KFCO Beerschot Wilrijk gaat in zee met Blowfish Led Solutions en QS Tech. De club kocht 220 meter LED boarding van topkwaliteit aan, genoeg voor een lengte en twee breedtes van het veld.

Ook het nieuwe scorebord bestaat uit LED verlichting. Op het scorebord van 24 vierkante meter kunnen, naast wedstrijdinformatie, ook andere boodschappen en berichten getoond worden. Ook dit grote LED scherm biedt commerciele mogelijkheden.

De aankoop van LED boarding is opnieuw een sterk signaal dat onze eigenaars ambitieus zijn.

Wil u een plaats op onze nieuwe LED boarding of wil u andere advertentiemogelijkheden bekijken, mail dan naar onze commercieel directeur [email protected]