Brilscore voor onze beloften

 

Geen doelpunten in gelijkopgaande partij

Beloften: OUD-HEVERLEE LEUVEN - KFCO BEERSCHOT WILRIJK  0 - 0

Ons beloftenelftal hield gisterenavond in Leuven gelijke tred met het tweede elftal van OHL. De jonge voetballers van het trainersduo Hernan Losada-Benni Geerts leverden een gedisciplineerd werkstuk af en hielden het achteraan goed gesloten. In aanvallend opzicht maakten beide teams weinig klaar, zodat er na negentig minuten een logische 0-0 op het scorebord stond. Voor onze beloften was dit, na twee overwinningen en twee nederlagen, het eerste gelijkspel van het seizoen.

KFCO Beerschot Wilrijk trad aan met onder meer Kardes en Kasmi, terwijl ook Mboko wedstrijdritme mocht opdoen. In het klassement staan onze beloften momenteel op een gedeelde vierde plaats, waar ze vijf punten achterstand tellen op het leidersduo KV Mechelen en Lommel SK.

Volgende week maandag staat de eerstvolgende competitiewedstrijd geprogrammerd, thuis tegen Westerlo. Onze beloften werken hun thuiswedstrijden af in het stadion van KFC Kontich. De aftrap is om 20.15 uur.

 

* KFCO BEERSCHOT WILRIJK: Lejoly, Kardes, Van de Vyver, El Hadj, Vereeck, De Keersmaecker, Mboko, Kasmi, Ndombasi, Tek (73' Muyldermans), Amali (61' Keisers)

* GELE KAARTEN: Vereeck, Tek, Van de Vyver, Mboko

 

 

Info en tekst: Jeroen Jacobs en Danny Geerts

Foto: Jan Mees