Aftellen naar de competitiestart... nog één keer slapen

 

Ook hoofdsponsor DCA trapt morgen het eerste seizoen in 1B mee af... en ze doen dat in grote stijl...!

Nadat de voorbije seizoenen het logo van Land Invest Group op de shirts van KFCO Beerschot Wilrijk stond afgedrukt, zullen onze kampioenen vrijdagavond de Olympische grasmat betreden in een schitterende paars-witte uitrusting met de naam van DCA op de fiere spelersborst.

DCA, de bouwonderneming uit Beerse, is vanaf deze jaargang - en dit alvast ook voor de volgende twee seizoenen - immers de nieuwe hoofdsponsor van KFCO Beerschot Wilrijk. Samen met hen vieren we onze intrede in 1B, het tweede niveau van het professionele Belgische voetbalwereldje.

Tijdens de officiële voorstelling van onze nieuwe hoofdsponsor, begin juli, lieten algemeen directeur Michiel Schellekens en bestuurder Luc Neefs al verstaan dat zij iederéén van de Beerschot Wilrijk-familie bij hun sponsoring willen betrekken. Ook - en zeker - de supporters. En kijk, DCA houdt woord...!

Zo pakt onze sfeergroep Armata Viola vrijdagavond, net voor de aftrap van de openingswedstrijd van het seizoen 2017-2018 tegen traditieclub Union Sint-Gillis, uit met een reuzengrote tifo, waarvoor DCA de nodige fondsen op tafel legde.

En last but not least laat onze nieuwe hoofdsponsor ook zo maar eventjes twintig gratis vaten bier aanrukken, die over de respectievelijke togen in het Olympisch Stadion zullen verdeeld worden. Vooral in tribune 3 (de kleine tribune) zullen ze morgen goed hun best moeten doen, want daar worden maar liefst twaalf vaten geleverd.

Draai of keer het zoals je wil, als binnenkomer kan dat tellen!

KFCO Beerschot Wilrijk is dan ook fier en erkentelijk dat het met hoofdsponsor DCA op een leuke en professionele samenwerking kan klinken.

Schol DCA!

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Kristof Vermeulen