Vrijdagavond op het Kiel voor de titel "kampioen van derde klasse" tegen Vigor Wuitens Hamme

 

KFCO BEERSCHOT WILRIJK KAN  ZICH VRIJDAVOND TOT ALGEMEEN KAMPIOEN VAN DERDE KLASSE KRONEN

En de bal blijft maar rollen. We kunnen er doodgewoon niet genoeg van krijgen. De euforie na het behalen van de derde opeenvolgende titel zindert zowel op het Kiel als in Wilrijk (en mogelijk zelfs ook in Deurne Noord) nog na... maar toch moeten onze kampioenen aanstaande vrijdagavond nog een allerlaatste keer de wei in. Voetbalreglement en traditie willen nu eenmaal dat de twee kampioenen uit derde afdeling in één wedstrijd strijden voor de titel van "algemeen kampioen van derde klasse".

Dat betekent dat Vigor Wuitens Hamme (primus in derde A) en KFCO Beerschot Wilrijk (de beste uit derde B) in een soort galaduel het seizoen 2015-2016 definitief mogen afsluiten. Beide clubs kwamen overeen om het duel (met gedeelde recette) te spelen in het Olympisch Stadion op het Kiel, aanstaande vrijdag 6 mei 2016, met aftrap om 20.30 uur.

Voor deze wedstrijd werd de algemene inkomprijs bepaald op € 5. Kinderen onder de zes jaar hebben gratis toegang. Abonnementen zijn (spijtig genoeg) niet meer geldig.

De tickets zijn ongenummerd, enkel de hoofdtribune en de tribune 3 (de 'kleine tribune') worden geopend. Meer informatie over de tickets (voorverkoop en online-ticketing) volgt morgen.

Voor de volledigheid nog dit: in de aanloop naar dit prestigeduel heeft coach Dennis van Wijk nog twee groepstrainingen voorzien: dinsdagavond om 18 uur en donderdagochtend om 10 uur, telkens op ons oefencomplex aan het Universiteitsplein in Wilrijk.

 

 

Tekst: Danny Geerts

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours