Nieuwe sponsor Winonline

NIEUWE SPONSOR WINONLINE

WinOnline bestaat sinds 2012 en biedt online casino games aan, voornamelijk de populaire dice spelletjes zoals Diamond Double Wheel, 24K, Ghosts’n’Graves en Laser Lockup. Hiernaast bieden we ook slots en tafelspelen aan. Winonline voegt maandelijks nieuwe spelletjes toe van de beste leveranciers ter wereld. In januari werd er een splinternieuwe website gelanceerd met een loyalty en bonussen systeem dat het beste in de markt is.

Als clublid krijgt u bij WinOnline meer bonus en meer free spins dan eender waar! Zo hebben we regelmatige mailings met bonuscodes die recht geven op gratis bonus maar vaak ook op free spins. Bij lancering van nieuwe spelletjes geven we meestal ook free spins weg zodat u deze spelletjes kan leren kennen. Bovendien bestaan er voor de hogere Club Status niveaus speciale acties met uitzonderlijk voordelen.

Enkel vaste waarden zijn:

De First Day, First Deposit Bonus: bent u net geregistreerd en doet u een storting op de eerste dag, dan krijgt u een bonus van 250% met een maximum van €350 (storting van €100).

De First Deposit Bonus: stort u voor de eerste keer maar op een latere datum, dan krijgt u 100% bonus bovenop uw storting met een maximum van €200 (storting van €100).

De Birthday Bonus: telkens u verjaart, krijgt u een verjaardagbonus. Hoeveel hangt af van uw Club Status.

Het WinOnline loyalty systeem bestaat uit twee niveaus, titel en macht. Net zoals in de echte wereld bepaalt uw titel in combinatie met uw macht uw uiteindelijke status in de wereld. Uw adellijke titel verdient u door over een langere termijn vaak te spelen. Uw macht verkrijgt u sneller, maar kan u ook sneller weer verliezen.

In maart lanceert WinOnline sportweddenschappen waarmee op alle mogelijke sporten kan gewed worden.

Het team achter WinOnline, speelzaal RENO en BINGOSRENO is al jaren een vaste waarde in de Belgische kansspelenindustrie. WinOnline is de online spelletjes website, speelzaal RENO sinds 1981 gevestigd in de Breydelstraat in Antwerpen en is één van de best en meest bezochte speelzalen in België en BINGOSRENO levert al jarenlang speelautomaten aan cafés in Antwerpen en omstreken. Luxe, service en betrouwbaarheid zijn waarden die ons groot hebben gemaakt en die we hoog in ons vaandel dragen ook online. Bij onze club kan u rekenen op de beste service en leuke ervaringen in een discreet en klasse kader.

www.winonline.be

Opgelet gokken kan verslavend werken!

Tene Quod Bene

Koen Truyens

Wilt u ook eens uw bedrijf of een individu in de schijnwerpers plaatsen en de aftrap geven voor de wedstrijd van KFCO Beerschot Wilrijk, neem dan contact op met Nicolas Van Camp, [email protected] 0499 34 93 80

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours