Stijlvol en verfijnd eten en in Club 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot Wilrijk vanaf dit seizoen samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken. Na elke wedstrijd komen enkele spelers met u kennismaken.

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket: -ontvangst met aperitief -3 gangenmenu met bediening aan tafel -koffie of thee -meet and greet spelers -1 parkingplaats/4 personen naar beschikbaarheid Prijs: 60 euro ex 12%BTW U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschotwilrijk.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

Wenst u meteen uw ticket voor de wedstrijd te bestellen, kan dat via deze link: https://beerschot.tickethour.be

Dit zijn de menu's voor de thuiswedstrijden in PO2:

Woensdag 3 april, Beerschot - Sint Truiden

Risotto, Champagne en oesterzwam

Geroosterde Sjalot en coulis van postelein

 ***

Gevulde Parelhoen met lentegroenten 

Pomme “Anna” en jus met secreto no7

***

Chocolade, gezouten karamel en pindanoot

 

Zaterdag 13 april, Beerschot - Eupen

Geroosterde gamba “Carabinero”, lente-ui

Gepekelde voorjaarsgroenten en Thai curry

***

Lams carré, gremolata van tuinkruiden en sjalot

Gevulde courgettebloem met ratatouille uit Nice

***

Macaron framboos en ganache van Ruby chocolade

 

Zaterdag 4 mei, Beerschot - Westerlo

Gerookte zalm, brioche en gemarineerde radijzen met mierikswortel

***

Gegrilde entrecote “Huts”, jus met zwarte peper

Gebakken Ratte aardappel met kruidenboter

***

Eton mess, Rood fruit, vanille en meringue

 

Zaterdag 11 mei, Beerschot - Charleroi

Zeewolf, kokkels en daslook

Crème van belle de fontenay en krokante ham

***

Pluma Iberico, tomaat en dragon

Zoete paprika en linzen

***

Cheesecake met framboos en crumble van Jules destrooper

 

Zaterdag 18 mei, Beerschot - Oostende

Langoustine,  basilicum en crème van burrata

Salade van tomaat en asperge

***

Gelakeerd melkbig, kardemom en venkel

Koolrabi en gegrilde wortel met komijn

***

Brusselse wafel, aardbeien uit Hoogstraten en verse slagroom