Stijlvol en verfijnd eten en in Club 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot Wilrijk vanaf dit seizoen samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken. Na elke wedstrijd komen enkele spelers met u kennismaken.

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket: -ontvangst met aperitief -3 gangenmenu met bediening aan tafel -koffie of thee -meet and greet spelers -1 parkingplaats/4 personen naar beschikbaarheid Prijs: 60 euro ex 12%BTW U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschotwilrijk.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

Bekijk hier alle info over de consumptiekaarten. Wenst u meteen uw ticket voor de wedstrijd te bestellen, kan dat via deze link: https://beerschot.tickethour.be

Hieronder kan u de menu's terugvinden voor de volgende thuiswedstrijden.
 

KFCO Beerschot Wilrijk – OHL 25/11/18

Pomme Ostendaise “Royal”

Grijze Noordzeegarnaal, sint Jacobsvrucht en rivierkreeft in champagnesaus 

 ***

Gevulde Bressekip met wintertruffel - crème van zandwortel

Aardappelrösti met gekonfijte cevenne ui en groene boontjes

***

Tiramisu

speculaas en mandarijn

 

KFCO Beerschot Wilrijk - Tubeke 8/12/18

Risotto met langoustine en gelakt buikspek

Tuinbonen en Dragon

***

Filet van Mangalica varken

Spruitkool, pickles en gebrande schorseneer

***

Crème Brulée met citroenmerengue en woudvruchten

 

KFCO Beerschot  Wilrijk – Lommel 22/12/18

Dorade royal, crème van belle de Fontenay met karnemelk

Gebrande winterprei, en krokante venkel

***

Ossenhaas, pommes pont neuf

Béarnaise, waterkers en geconfijte sjalot

***

Tarte Tatin

Bourbon vanille-ijs en kaneel