Stijlvol en verfijnd eten en in Club 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot Wilrijk vanaf dit seizoen samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken. Na elke wedstrijd komen enkele spelers met u kennismaken.

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket: -ontvangst met aperitief -3 gangenmenu met bediening aan tafel -koffie of thee -meet and greet spelers -1 parkingplaats/4 personen naar beschikbaarheid Prijs: 60 euro ex 12%BTW U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschotwilrijk.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

Bekijk hier alle info over de consumptiekaarten. Wenst u meteen uw ticket voor de wedstrijd te bestellen, kan dat via deze link: https://beerschot.tickethour.be

Hieronder kan u de menu's terugvinden voor de volgende thuiswedstrijden.
 

19/01 KFCO Beerschot Wilrijk  – Westerlo

Tataki van Schotse zalm, gemarineerde komkommer en wakamé

Opgelegde radijs en gepofte rijst met sesam

  ***

Gebraden lamscarré, Crème van bospeen

Gelakeerde aubergine en jus met ras el hannout

***

Citroentaartje met gebrande meringue en coulis van rode vruchten

 

26/01 KFCO Beerschot Wilrijk  – KV Mechelen

Tartaar van Roma tomaat, sneeuwkrab en bulgur

Gebrande Octopus en avocado

  ***

Traag gegaarde eendenborst, gekarameliseerde vijg met lavendelhoning

Witloof en “Pomme Anna”

  ***

Madeleine met hazelnoot, cremeux van praliné en karamel van Citrus

 

10/02 KFCO Beerschot Wilrijk – Union

Gerookte Oosterschelde paling  met Granny Smith en rode biet,

Salade van belle de Fontenaye aardappel met crème d’issigny

***

Parelhoen gefarceerd met verse truffel

Crème van knolselder, groene kool en jus met oude port

***

Nougat glacé met gekonfijte vruchten

 

23/02 KFCO Beerschot Wilrijk -  Roeselare

Thai beef salade met cashewnoot en zachte rode chili

Gemarineerde groenten met munt en koriander

***

Molva molva met pistache uit Bronte

Jus van strandkrab en babyvenkel met saffraan

***

Chocolate explosion