Zakelijk dineren in de Business Lounge

 

  • U wil netwerken op hoog niveau...?
  • U bent gek van voetbal...?
  • U wil genieten van de unieke sfeer in het Olympisch Stadion...?

 

Meer info en/of reservaties via email: peter.caubergh@beerschotwilrijk.be

(*) Parkingkaart onder voorbehoud beschikbaarheid.

 

Bij KFCO Beerschot Wilrijk zit u gewoon goed !

De Business Lounge / Olympic Lounge van het Olympisch Stadion zet zijn deuren voor u open tegen de prijs van € 50,00/pers (excl 12% btw) voor de buffet formule, één parkingkaart per vier personen inbegrepen excl. inkomticket en dranken (*).

(*) Toegang Business Lounge enkel mogelijk met geldig toegangsbewijs

 

BELANGRIJK:

Het Business Lounge concept is excl. inkomticket. Om toegang tot het Business Lounge complex te krijgen, moeten U en uw gasten beschikken over een geldig toegangsbewijs (abonnement en/of inkomticket per persoon). Indien U niet beschikt over een geldig toegangsbewijs, kan U dit op de wedstrijddag aankopen in de ticketcorner voor U zich aanmeldt aan de ingang van de Business Lounge / Olympic Lounge. Alle inkomtickets worden onmiddellijk afgerekend in de ticketcorner. Een digitale factuur wordt U toegezonden in de week volgend op de wedstrijd. Alle drank wordt ter plaatse onmiddellijk verrekend. De Business Lounge / Olympic Lounge bevindt zich op de eerste verdieping van toren twee aan het einde van de hoofdtribune.. De ingang vindt u via de laatste trap van de hoofdtribune. Bij een groot aantal inschrijvingen bestaat de mogelijkheid dat de Business Lounge verhuist naar een andere locatie in het Olympisch Stadion.

 

Dan zit u goed bij KFCO Beerschot Wilrijk.

Wij bieden u een exclusieve ruimte in de Olympic Lounge van de Vrienden van het Olympisch Stadion, met uitzicht op de Olympische grasmat, een culinair hoogstaand buffet, een leuke pot aanvallend voetbal, en dat alles in de authentieke Kielse sfeer.

 

Reserveer nu een tafel in onze Business Lounge / Olympic Lounge en geniet, samen met uw gasten, met volle teugen van...

Verwelkoming in de Business Lounge / Olympic Lounge voor het aperitief. Een culinair hoogstaand luxe buffet, in aanloop naar de wedstrijd. Buffet bestaande uit aperitief, fingerfood, luxe koud buffet, warm buffet bestaande uit vlees, vis en een vegetarisch gerecht, verschillende groenten en aardappels volgens diverse bereidingen, dessert en koffie. Vrije toegang tot de Hall of Fame na de wedstrijd, waar plezier én entertainment centraal staan.