Ticketnieuws en andere praktische afspraken voor verplaatsing naar Woluwe Zaventem

 

ZONDAG NAAR WOLUWE-ZAVENTEM: DUIZEND TICKETS VOOR ONZE SUPPORTERS

Aanstaande zondag 28 februari 2016 trekt KFCO Beerschot Wilrijk op bezoek naar KV Woluwe Zaventem. Het Gemeenteliijk Stadion is gelegen aan de Quinckenstraat in Zaventem; de ingang voor de supporters van de ploeg van 't stad te bereiken via de Chrysantenlaan. De aftrap om 15 uur.

Voor onze supporters zijn er 650 staanplaatsen (€ 10), 325 zitplaatsen (€ 13) en 25 gratis jongerenkaarten (minder dan 12 jaar) voorzien. Naar goede gewoonte zijn de toegangskaarten verkrijgbaar in voorverkoop in Café Stadion en Café Change.

 

SPECIALE REISWEG

Voor de fans van KFCO Beerschot Wilrijk is een speciale route voorzien om het stadion vlot en probleemloos te bereiken: E 19 richting luchthaven Zaventem – A201 (laatste rechte lijn naar luchthaven) – contact met politie Zaventem (bussen) – afrit Centrum (naast viaduct) – rechts afslaan – Vilvoordelaan tot aan rond punt – derde afrit Van Dijcklaan/Parklaan – rode lichten Atheneum Zaventem – linksaf Hoogstraat – spoorwegbrug over en onmiddellijk rechts Zeven Tommen – 1ste links Kerkhoflaan – 1ste links Chrysantenlaan tot einde.

De veiligheidsdiensten dringen er op aan om dat parcours te volgen. Op die manier vermijdt u de drukke Steenokkerzeelstraat, die zal worden gebruikt door de thuissupporters.

Bedankt voor uw medewerking!

 

 

 

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours