Schenker wedstrijdbal match tegen VW Hamme: Lunch Garden Borsbeek

Bij Lunch Garden Borsbeek kan u rustig napraten over de laatste overwinning van KFCO Beerschot Wilrijk.

Na een lange carrière in loondienst in de horeca sector besloot Eddy Thoen 3 jaar geleden om zelf een eigen zaak uit te bouwen. Zijn oog viel op de Lunch Garden, de Robianostraat 155, in Borsbeek. Ongeveer een jaar en half geleden onderging de Lunch Garden Borsbeek een grondige gedaanteverandering.

Eerst werd het restaurant aangepakt, het imago werd verjongd en trendy gemaakt en er werd plaats gemaakt voor een dubbele veranda. De menu’s werden aangepast naar meer wok gerechten en pasta’s, kaas- en garnaalkroketten werden toegevoegd. Alle gerechten kunnen ook meegenomen worden.

Nieuw op de kaart werd het verwenontbijt op zondagmorgen. Ideaal om de dag na een wedstrijd eens lekker te ontspannen met de familie of om voor een wedstrijd, we hebben er maar één dit jaar, stevig te ontbijten. Reserveren kan ook voor groepen. Het ontbijt wordt geserveerd van 08:30 u tot 10:30 u aan €11,99 per persoon.

Hiervoor krijgt u, ontbijtgranen, eitjes, spek, worstjes, gerookte zalm, verschillende soorten charcuterie en kaas, mini koffiekoekjes, koffiekoeken, 7 verschillende broodsoorten inclusief Cava, koffie of thee en fruitsap. Doet het u ook al watertanden?

Eddy Thoen volgt onze club al meer dan 20 jaar op de voet, als hevig supporter in Vak I, maar ook een zevental jaar als actief scoutingslid in de onderbouw. Door de uitbouw van de eigen zaak staat dit momenteel op een laag pitje maar ooit wordt deze draad terug opgepikt. Eddy gelooft volop in het nieuwe project Beerschot Wilrijk en is ook lid van de “Vrienden van het Olympisch Stadion”.

Laat ons Eddy Thoen van Lunch Garden Borsbeek aanmoedigen dat hij de juiste (af)trap geeft naar een nieuwe overwinning en een negen op negen van KFCO Beerschot Wilrijk.

Tene Quod Bene

Tekst: Koen Truyens

Wilt u ook eens uw bedrijf of een individu in de schijnwerpers plaatsen en de aftrap geven voor de wedstrijd van KFCO Beerschot Wilrijk, neem dan contact op met Nicolas Van Camp, [email protected] 0499 34 93 80


 

© 2015 KFCO Beerschot Wilrijk - Alle rechten voorbehouden - Foto's Jan Mees - Powered by eFlavours