Land Invest Group wordt hoofdsponsor van KFCO Beerschot Wilrijk

De firma Land Invest Group wordt met ingang van het seizoen 2013-2014 hoofd- en shirtsponsor van KFCO Beerschot Wilrijk.

Met onder meer een sterke verankering in en rond Antwerpen is Land Invest Group actief in de vastgoedsector. Het enthousiasme en de beleving rond KFCO Beerschot Wilrijk maakt dat LIG haar spreekwoordelijke “steentje” wil bijdragen om de club mee te ondersteunen dit project uit te werken. Het bedrijf kijkt dan ook uit naar een duurzame samenwerking op langere termijn.

KFCO Beerschot Wilrijk is verder fier dat het met high end informatica consultant Raido, de industriële topper Begetube, het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds en Traiteurbedrijf Scheltjens ook nog een handvol co-sponsors mag verwelkomen.

Onze sponsors worden officieel voorgesteld tijdens een persconferentie op vrijdag 23 augustus e.k., ter gelegenheid van de oefenwedstrijd van KFCO Beerschot Wilrijk tegen Wuustwezel in het Olympisch Stadion op het Kiel. Daar pakken we tevens uit met de wedstrijdshirts, waarmee we acht dagen later het nieuwe seizoen instappen.