Website Jeugdacademie KFCO Beerschot Wilrijk online

Met gepaste trots presenteert KFCO Beerschot Wilrijk vanaf vandaag ook de website van onze jeugdacademie. De link is eenvoudig: gewoon bovenaan deze website "Jeugdacademie" aanklikken en u krijgt meteen een overzicht van de activiteiten van onze jongste voetballers. En van de spelregels die in onze club worden gehanteerd. Allemaal onder dezelfde noemer: duidelijke afspraken... goede vrienden!

We overlopen samen snel even het (uitgebreide) informatie-aanbod. Zo zorgt jeugdvoorzitter Bruno Vercauteren voor een inleidend woordje, waarna onze "missie en visie"  duidelijk uit de doeken wordt gedaan en er ook wordt stilgestaan bij de "rechten en plichten van de speler". Om het transparante karakter van onze club nog meer vorm te geven krijgen spelers en ouders alle info over het communicatiemodel  van onze club. Wil u weten wie verantwoordelijk en/of het aanspraakpunt is, dan kan u terecht bij de items "sportieve cel en staf" en "medische cel",  waarbij alle namen de revue passeren: enerzijds van sportief coördinator Frank Coenen, via Hoofd Opleidingen Jean Clarijs, tot alle opleiders en teambegeleiders, administratieve diensten, logistieke medewerkers, verantwoordelijken infrastructuur en groendienst tot de back office; anderzijds onze clubartsen, kinesisten en sportverzorgers. Kortom, het totale plaatje. En onder de rubriek "vraag en antwoord"  biedt KFCO Beerschot Wilrijk u al een oplossing aan voor veel gestelde (en terugkomende) vragen.

In de loop van de volgende weken wordt ook de nieuwsrubriek regelmatig ge-update, zodat u als speler, ouder, grootouder en/of jeugdvoetballiefhebber tout-court, op de hoogte blijft over alles wat er zich in de Jeugdacademie van KFCO Beerschot Wilrijk afspeelt.

't Is maar dat u het weet...!

 

Tekst: Danny Geerts