BEERSCHOT-LOKEREN: PROPERE VRIJDAG

Vrijdag 2 augustus opent Beerschot het seizoen met de topper tegen Lokeren. De transfers en de voorbereiding zijn goed en veelbelovend. Beerschot is klaar. We gaan de verbijstering over het juridische voetbalschandaal en het onbestraft blijven van wedstrijdvervalsing omzetten in kracht en energie om er samen een waanzinnig seizoen van te maken. De eerste vrijdag van augustus wordt omgedoopt tot 'propere vrijdag'. Tickets voor propere vrijdag en de eerste clash van het seizoen zijn zowel online als in de ticket corner en de pop-up store te koop.

TOPMATCH
Wat een opener. Beerschot en Lokeren zijn 2 van de favorieten in 1B. En zij staan op speeldag 1 oog in oog in het Olympisch Stadion. We gaan er alles aan doen om die avond een goede voorbereiding te bevestigen en onze ambitie kracht bij te zetten. Het Kiel moet meteen kolken.

PROPERE VRIJDAG
Vrijdag 2 augustus wordt de dag waarop we de historische nederlaag herdenken die het Belgische voetbal leed. KV Mechelen werd schuldig bevonden voor wedstrijdvervalsing maar kreeg nauwelijks een straf. Beerschot zal dit onrecht blijven bestrijden en dit schandalige voorval aangrijpen om te vechten voor proper voetbal.

WE WILL STRIKE BACK
De focus ligt op het sportieve antwoord. Ondanks een verstoorde voorbereiding is Beerschot niet bij de pakken blijven zitten. We zijn erin geslaagd mooie transfers te doen en onze spelers hebben een reeks van goede oefenwedstrijden gespeeld. Denis Prychynenko en Mike Vanhamel gaven al aan dat de groep hier sterker is uitgekomen. Samen met de supporters gaan zij opnieuw voor een plaats in 1A.

Beerschot zal, net als tegen Panathinaikos, de eerste wedstrijden spelen met 'We will strike back' op de shirts. Deze shirts zijn nog steeds te koop. De officiele wedstrijdshirts zullen gepresenteerd worden bij de tweede thuiswedstrijd, op vrijdag 30 augustus tegen Union.

TICKETS
Tickets voor Beerschot-Lokeren kunnen online, in de ticket corner en in de pop-up store gekocht worden.

Beerschot mag geen tickets verkopen op wedstrijddag, alle tickets moeten op voorhand gekocht worden. Iedereen kan een account aanmaken en met dat nieuwe account een ticket kopen.

Per persoon kunnen maximum 4 tickets gekocht worden.

Openingsuren ticket corner stadion
donderdag 25 juli            17-21 uur
donderdag 1 augustus   17-21 uur
vrijdag 2 augustus           17-21.15 uur (enkel afhaal abonnementen en genodigden)

Openingsuren ticketing desk Beerschot pop-up store
vrijdag 26 juli                     10-18 uur
zaterdag 27 juli                 10-18 uur
woensdag 31 juli              10-18 uur
                              

ABONNEMENTEN
Voor afhaling van abonnementen is de ticket corner in het stadion wel open op vrijdag 2 augustus. We vragen onze supporters de abonnementen zo veel als mogelijk op voorhand af te halen. Dit kan in de ticket corner en in de pop-up store op bovenstaande momenten.

BEERSCHOT TOWN
We willen het seizoen feestelijk inzetten. Alle supporters zijn vrijdag 2 augustus vanaf 18 uur welkom aan de hoofdingang van het stadion. We voorzien muziek en andere animatie. Meer info volgt.

PARKING
Hou er rekening mee dat het op vrijdag 2 augustus nog moeilijker zal zijn om parkeerplaats in de buurt te vinden, wegens braderij in de Abdijstraat. Supporters komen best te voet, met de fiets of het openbaar vervoer.