U14 Herfstkampioen

Hoofdafbeelding: 
Body: 

Afgelopen weekend sloten onze U14 Elite met een 1-4 winst tegen R. Excel. Moeskroen de heenronde af  als 1ste in het klassement. De jongens van coach Kelly Cools bleven ongeslagen en brachten attractief voetbal op de mat.

Met  verschillende en complementaire types van spelers en karakters, een prima mentaliteit en veel inzet slaagden zij erin dit mooie parcours van 15 ongeslagen(12gew. & 3gel.) competitiewedstrijden af te leggen, waaronder overwinningen tegen de eerste achtervolgers Westerlo en RAFC.

"Onze spelers werken hard om zich zowel collectief als individueel te kunnen ontwikkelen. De progressie die we maken,  resulteert in een mooi parcours. Onze organisatie staat goed, we zijn de minst gepasseerde ploeg met 13 tegendoelpunten. Het is een fijne reeks met heelwat goed voetballende teams. De derby's tegen RAFC hebben we telkens met 2-1 gewonnen. Resultaat binnen een jeugdopleiding is meestal van ondergeschikt belang, maar kan in dit geval wel het gevolg zijn van een prima werking." Aldus een fiere coach.

Onze spelers en sportieve staf toonden zich zowel op als naast het veld als een zeer sterk  geheel met de nodige discipline en uitstraling. Onze opleiding blijft groeien en wordt stilaan weer een bergip in de professionele voetbalwereld. De prestaties van onze jonge beren in de verschillende reeksen zijn dan ook een verlengstuk hiervan.  Nu kunnen deze jeugdteams even genieten en uitblazen tijdens de winterstop om hun batterijen weer op te laden voor de resterende 5 wedstrijden in de competitie na nieuwjaar.

Volgende spelers werden reeds opgeroepen tijdens de competitie:

Sian Meyvis, Emile Demarbaix, Joren Op De Beeck, Scralan Van Linden, Thibau Frateur, Ilyas Siraj, Jelle Van Sonhoven, Hassane Kone, Kingsley Nkongho, Benjamin Alou Issa, Elijah Coban, Lukas De Clerck, Owen Van Verre, Joy Lazala, Bruno Imarenakhue, Zakaria Gueddar, Jacques De Schrijver, Arjen Steenackers, Vik Mertens, Kyan Daems, Marwan Bouchiare

Klassement:

 1. KFCO Beerschot W.
 2. RAFC
 3. KVC Westerlo
 4. Moeskroen
 5. KV Oostende
 6. AFC Tubize
 7. KSV Roeselare
 8. KAS Eupen
 9. KVK Kortrijk
 10.  Lommel SK
 11. Waasland-Beveren

#TOGETHERWEBUILDHISTORY