WILL STILL INTERNATIONAAL

Beerschot moet assistent trainer Will Still een week missen. Hij is door de KBVB gevraagd om met de nationale U16 naar Portugal te gaan. Beerschot wil hem die opportuniteit niet ontnemen.

Woensdagnamiddag is Will Still afgereisd naar Porto. Een week lang zal hij er de nationale ploeg van
-16 jarigen begeleiden op een internationaal tornooi, in steun van T1 Thierry Siquet.

Een tijd terug kwam de Belgische Voetbalbond aankloppen bij Will Still. Zijn profiel stond hen wel aan. Naast z'n kwaliteiten als trainer en wedstrijdanalist, is Will Still vlot meertalig. "Dit is een mooie kans om nieuwe ervaringen op te doen en me voort te ontwikkelen als trainer. Ik ga er ongetwijfeld zaken opsteken die ik kan meepakken naar de toekomst en kan gebruiken bij Beerschot. Ik ben de club dankbaar dat ze me laten gaan. In dat opzicht kwam de vraag op een ideaal moment. Tijdens de reguliere competitie of in aanloop naar een belangrijke match zou het moeilijker zijn om het Kiel te verlaten. Beerschot heeft altijd voorrang."

Will Still en z'n youngsters spelen wedstrijden tegen Portugal, Paraguay en Zweden. Volgende week woensdag landt hij weer in Belgie. "Hopelijk net op tijd om nog af te zakken naar Eupen." (lacht)