WIJ ZIJN BEERSCHOT

Wij zijn ook officieel weer BEERSCHOT. Onze nieuwe naam is goedgekeurd door de KBVB. Wil je ook een abonnement met die nieuwe naam, het nieuwe logo en het stamnummer 13 op? Nog tot vrijdagnacht kan je online boeken aan dezelfde tarieven als vorig seizoen in 1B. En zondagnamiddag is de ticket corner open. Daarna gaan de prijzen omhoog. Mis deze kans niet. We zijn intussen met 6000.

De Belgische voetbalbond heeft onze naamswijziging bevestigd. De officiele naam die zal gepubliceerd worden door de KBVB is BEERSCHOT V .A. (Beerschot Voetbalclub Antwerpen) Binnenkort zal die naam voorafgegaan worden door de koninklijke K. Dat is een aparte aanvraag die later wordt behandeld. Een ding staat vast. Wij zijn weer BEERSCHOT.

Dit is alweer een mooie stap in een bijzonder parcours dat we samen met onze supporters hebben afgelegd. Minder dan 6 jaar geleden begon er een nieuw hoofdstuk in de eerste provinciale afdeling. Ondanks een opgelegd jaar vertraging door een competitiehervorming, en 4 titels later,  beuken we nu de deur open van 1A. Als het BAS binnenkort de degradatie van KV Mechelen bevestigt, is het de vijfde promotie in 6 jaar.  We keren terug op het hoogste niveau met de naam BEERSCHOT, het stamnummer 13, de beer in het logo en de paarswitte kleuren.

Het enthousiasme is terecht maar mag en zal ons niet verblinden. BEERSCHOT zal hard blijven werken aan de uitbouw van de club. Het zal de komende weken z'n kern versterken en wil volgend seizoen een goede middenmotor zijn in 1A, met een stevige thuisreputatie.

Een goedgevuld en sfeervol stadion mag er niet aan ontbreken. Vrijdagochtend rondde BEERSCHOT de kaap van 6000 abonnees!  

Online kan er besteld worden tot vrijdagavond, middernacht. Voor de late beslissers is de ticket corner zondagnamiddag nog open, van 15 uur tot 18 uur. Mis deze kans niet. Daarna gaan de prijzen omhoog.

Alle info:
https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/laatste-dagen-vroegboekperiode-mis-deze-kans-niet