Weekprogramma van 7 tot 13 januari

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

Aftellen naar de competitiehervatting tegen Roeselare

Na de oefenstage in Spanje pikt KFCO Beerschot Wilrijk dinsdagochtend weer aan bij het traditionele trainingswerk in het oefencentrum aan het Universiteitsplein in Wilrijk. De plaatsen van Faysel Kasmi (wiens contract werd verbroken) en de aan de Turkse tweedeklasser Afjet Afyonspor uitgeleende Gökhan Kardes worden daarbij ingenomen door de twee nieuwelingen Diego Montiel en Irakli Bugridze.

Voor de Uruguayaanse Zweed en de Georgiër voorziet onze technische staf net als vorige week een ietwat aangepast trainingsschema omdat zij allebei nog een conditionele achterstand moeten wegwerken. En ook de met dat vervelende hamstringletsel sukkelende Mo Messoudi mag nog niet voluit gaan. Loris Brogno van zijn kant zet onverminderd zijn revalidatieprogramma verder.

Zaterdagavond dan trekt Stijn Vreven met zijn troepen richting Roeselare voor competitiewedstrijd nummer 21, waar paars-wit een verlengstuk wil breien aan zijn ongeslagen reeks en tegelijkertijd de koppositie in de tweede periode verdedigt. Voor die verplaatsing geldt geen combiregeling, dus het wordt een wedstrijd uit de ouwe doos waarbij de tickets vrij te koop zijn aan het loket van het Schierveldestadion. Makkelijk... en we verwachten dan ook een goedgevuld bezoekersvak.

 

Het trainingsprogramma

* maandag 7 januari: vrij

* dinsdag 8 januari: twee trainingen, om 10.30 uur en 15 uur

* woensdag 9 januari: één training, om 10.30 uur

* donderdag 10 januari: één training, om 10.30 uur. Beloftenwedstrijd Waasland Beveren - KFCO Beerschot Wilrijk, aftrap 19 uur

* vrijdag 11 januari: één training, om 10.30 uur

* zaterdag 12 januari: competitiewedstrijd KSV Roeselare - KFCO Beerschot Wilrijk, Schierveldestadion, Diksmuidsesteenweg 374, 8800 Roeselare, aftrap 20 uur

* zondag 13 januari: vrij

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees