Weekprogramma van 3 tot 9 december

 

Dinsdag bekeren in Gent, zaterdag competitietopper tegen Tubeke

Het belooft weer een druk weekje te worden op het Kiel. Dinsdagavond werken de troepen van Stijn Vreven hun bekerwedstrijd in de 1/8ste finales af tegen AA Gent, terwijl zaterdagnamiddag Tubeke naar het Olympisch Stadion afzakt voor wedstrijd nummer vier van de tweede periode.

En die laatste match kondigt zich meteen aan als een onvervalste topper aangezien de Waals-Brabanders na hun zege tegen Union plots naar de tweede plaats in de perioderangschikking zijn opgeschoven, waar ze amper één puntje minder tellen dan ons. Voor wie er nog moest aan twijfelen: het blijft een rare reeks, 1B.

Verder wacht de ganse Beerschot-familie met een bang hartje de ernst van de blessures van Jorn Vancamp en Joren Dom af. Die definitieve diagnoses worden in de loop van maandag verwacht.

En tenslotte kijken we ook met argusogen naar onze beloften. Die spelen vanavond uit bij VC Westerlo en hopen daar hun recente opgang te bevestigen.

 

 

Het trainingsprogramma

* maandag 3 december: één training, om 10.30 uur. Beloftenwedstrijd VC Westerlo - KFCO Beerschot Wilrijk, aftrap 20 uur 

* dinsdag 4 december: bekerwedstrijd Croky Cup 1/8ste finale AA Gent - KFCO Beerschot Wilrijk, Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent​, aftrap 20.45 uur

* woensdag 5 december: vrij

* donderdag 6 december: één training, om 10.30 uur

* vrijdag 7 december: één training, om 10.30 uur

* zaterdag 8 december: competitiewedstrijd KFCO Beerschot Wilrijk - AFC Tubeke, Olympisch Stadion, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen, aftrap 17 uur

* zondag 9 december: één training, om 10.30 uur

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees