Weekprogramma van 13 tot 19 november

 

Dinsdag start voorbereiding op OHL

Na een vrije maandag begint KFCO Beerschot Wilrijk dinsdagochtend met de voorbereiding op de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Oud-Heverlee Leuven, een confrontatie die helemaal in het teken van de sportieve revanche zal staan.

De 4-0-rammeling van eergisteren bij Cercle Brugge zindert allicht nog even na op het Kiel, al zal trainer Marc Brys die prestatie en dat resultaat voornamelijk als belangrijke leerschool gebruiken. Liefst snel weer in het ritme van de eerste periode proberen te komen en tegelijkertijd een aantal geblesseerden recupereren, dat zijn de doelstellingen voor deze week.

 

Het weekprogramma

* Maandag 13 november: vrij

* Dinsdag 14 november: twee trainingen, om 10 uur en om 15 uur

* Woensdag 15 november: twee trainingen, om 10 uur en om 15 uur

* Donderdag 16 november: één training, om 10 uur

* Vrijdag 17 november: één training, om 10 uur

* Zaterdag 18 november: competitiewedstrijd KFCO Beerschot Wilrijk - Oud Heverlee Leuven, Olympisch Stadion, aftrap om 20.30 uur

* Zondag 19 november: vrij

 

Hou er rekening mee dat trainingen steeds 'last minute' kunnen wegvallen, verplaatst worden of eventueel vervangen door een fitness-sessie.

 

Tickets voor onze thuiswedstrijden tegen OHL en Roeselare zijn beschikbaar online. Ticket Corner donderdag open.

Wie tickets wil kopen voor onze thuiswedstrijden van zaterdag 18 november tegen OHL en vrijdag 1 december tegen Roeselare kan dat doen via onze online ticketing service http://tickets.beerschotwilrijk.be.

Verder is de Ticket Corner in het Olympisch Stadion elke donderdagavond open tussen 17 en 19 uur. Ook voor tickets voor Westerlo - KFCO Beerschot Wilrijk van zondag 26 november. 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees