Weekprogramma van 12 tot 18 november

 

Met vertrouwen de tweede periode in...

Trainer Stijn Vreven gunde zijn spelers een vrij weekend na de overwinning van vrijdagavond in Lommel... maar vanaf vandaag is het weer 'business as usual' op het Kiel en in het oefencomplex aan het Universiteitsplein in Wilrijk. 

KFCO Beerschot Wilrijk stapt aanstaande zondagnamiddag om 16 uur de tweede periode in met een verplaatsing naar 't Kuipje van Westerlo. "En daar willen we de goede lijn van de laatste weken - zes overwinningen uit acht matchen - graag doortrekken. Want vanaf nu staat er slechts één zaak centraal: die tweede periode winnen en zo een ticket voor de promotiefinale afdwingen", vertolkte uitblinker Jan Van den Bergh de Kielse ambitie.

Vanavond om acht uur staan onze beloften voor een sportieve uitdaging, want zij gaan als derde in de rangschikking op bezoek bij KV Mechelen, dat ook in die competitie de autoritaire leider is. 

 

Het trainingsprogramma

* maandag 12 november: twee trainingen, om 10.30 uur en 15 uur. Beloftenwestrijd KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk, aftrap 20 uur

* dinsdag 13 november: twee trainingen, om 10.30 uur en 15 uur (sauna)

* woensdag 14 november: vrij

* donderdag 15 november: twee trainingen, om 10.30 uur en 15 uur

* vrijdag 16 november: twee trainingen, om 10.30 uur en 15 uur

* zaterdag 17 november: één training, om 10.30 uur

* zondag 18 november: competitiewedstrijd KVC Westerlo - KFCO Beerschot Wilrijk, stadion 't Kuipje, De Merodedreef 189, 2260 Westerlo, afrap 16 uur

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees