Weekprogramma van 11 tot 17 maart

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

Ook deze week alleen 'gesloten' trainingen

De titel en promotie naar 1A of niet? Zaterdagavond zo rond zes uur weten we het. Of een uurtje later indien er verlengingen en penalty's aan te pas komen. Het mag duidelijk zijn: alles maar ook werkelijk alles staat deze week in het teken van de tweede finalewedstrijd tussen Beerschot en KV Mechelen. Of wat dacht u? Afspraak in het Afas-stadion om 16 uur - of in ons Olympisch Stadion bij de video-schermen - voor de apotheose van het seizoen 2018-2019. 

Trainen doen onze Mannekes net als vorige week 'achter gesloten deuren'. Trainer Stijn Vreven en zijn assistenten dulden geen pottenkijkers op de oefensessies. En daar hebt u allicht ook alle begrip voor.

Niet erbij volgende zaterdag is Jan Van den Bergh. Die kreeg in de thuismatch tegen de Kakkers twee gele kaarten - en dus ook een rode - onder de neus gestoken... en moet de allesbeslissende wedstrijd dus vanuit de tribune volgen. Brute pech voor 'de Jean'. Maar wedden dat hij desondanks vanuit de Mechelse coulissen toch als eerste het terrein zal oprennen indien we de titel pakken?

 

Het trainingsprogramma

* maandag 11 maart: één training, om 14.30 uur (GESLOTEN)

* dinsdag 12 maart: vrij

* woensdag 13 maart: één training, om 10.30 uur (GESLOTEN)

* donderdag 14 maart: één training, om 10.30 uur (GESLOTEN)

* vrijdag 15 maart: één training, om 10.30 uur (GESLOTEN)

* zaterdag 16 maart: Finalewedstrijd (terug): KV Mechelen - KV Mechelen, AFAS-stadion, Kleine Nieuwedijkstraat 53, 2800 Mechelen​, aftrap 16 uur

* zondag 17 maart: één training, om 12 uur

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees