WAT IS JOUW BEERSCHOTMOMENT? KIES EN WIN.

Hoofdafbeelding: 
Body: 

Beerschot bestaat 120 jaar. We gaan samen op zoek naar het meest legendarische of populaire moment uit de clubgeschiedenis. Kies mee en win misschien een van de eerste Beerschot T-shirts uit de nieuwe Beerschotlijn die vanaf zaterdag 8 juni in de Beerschot pop-upstore in Antwerpen ligt. Ga naar onze facebookpagina https://www.facebook.com/kbeerschotva/.

Beerschot is weer Beerschot. We knopen weer aan met de traditie en de geschiedenis van de club. Hoe kunnen we dat beter doen dan samen met de supporters terug te blikken en herinneringen op te halen. Wat is jouw mooiste moment? Wat zal je altijd bijblijven? Wanneer kreeg jij kippenvel of was je tot tranen toe bewogen? Wat is volgens jouw het sportieve hoogtepunt? Misschien was je erbij of heeft je papa het verteld. Of heb je iets teruggevonden in de archieven van de club? Vertel het ons op onze facebookpagina. Indien mogelijk kan je je verhaaltje illustreren met een foto of een korte video. 

Misschien herinner jij je een staaltje virtuositeit van Coppens of Lozano? Hing jij mee in de lichtpalen tegen Seraing? Ook zot van de ingevingen van enfant terrible Dirk Goossens? Koester je een van de kampioenstitels of bekeroverwinningen, een derbyoverwinning, stunt of comeback? Het zijn maar enkele ideeen. Kies mee en win een van de eerste  'official Beerschot products' die binnenkort in de pop-up store liggen. Wat te doen:

1) Post jouw favoriet moment in de comments van het artikel '120 jaar Beerschot. Wat is jouw moment?' op https://www.facebook.com/kbeerschotva/. Beschrijf het kort. Illustreer, indien mogelijk, met een foto of      een video.
2) Vanaf zaterdag 25/05 zal onze Beerschot 'historicus' Danny Geerts de 13 meest memorabele momenten posten en beschrijven. Elke dag haalt hij 1 herinnering, 1 moment boven. 
3) Stem vanaf maandag 10/06 op 1 vd 13. Het moment met de meeste stemmen is het moment van 120 jaar Beerschot.
5) Wie een moment post of stemt, maakt kans op een geschenk. We kiezen 10 winnaars. Zij krijgen een van de eerste T-shirts van de nieuwe Beerschotlijn die vanaf zaterdag 8 juni in de pop-upstore ligt, aan het Hopland in Antwerpen.