VRIJE VERKOOP ABONNEMENTEN VANAF DONDERDAG

Operatie Abo zit erop. We hebben na de vroegboekperiode maar liefst 6400 abonnees. Vanaf donderdag 13 juni, 10 uur, kunnen er opnieuw abonnementen online besteld worden. En vanaf zaterdag 15 juni kan je ze ook kopen in onze pop-up store in het centrum van Antwerpen. Meer info over de afhaalmomenten en de Beerschot pop-up store volgt. Lees alvast https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/beerschot-opent-pop-up-store .

 

TARIEVEN ABONNEMENT 2019-2020

 

volwassenen

6 t/m 15j(*)

15 t/m 18j(*)

t/m 5j(*)

T3

   265 euro

50 euro

125 euro

gratis

T4

   190 euro

50 euro

125 euro

gratis

T1

   305 euro

50 euro

125 euro

gratis

VIP (**)

   670 euro

x

x

x

(*) leeftijd op 1/01/2019
(**) enkel in de ticket corner, of mailen naar vip@beerschotwilrijk.be

VOORDEELTARIEVEN TRIBUNE 4

Familie volwassenen (*)

165 euro

Studenten (**)

125 euro

(*)
-Niet online te bestellen of te verlengen, enkel in de ticket corner met ingevuld formulier.
 Download het formulier hier
-Voor jongeren en studenten is er geen extra korting. Zij hebben reeds voordeeltarieven.
-Studenten en jongeren mogen wel mee op formulier.
-Enkel voor tribune 4

(**)
-Enkel op vertoon van een studentenkaart of een bewijs van de onderwijsinstelling bij aankoop in de ticket corner, geen online verkoop
-Enkel voor tribune 4

Online bestellen kan via beerschot.tickethour. Online betalen gebeurt met Bancontact of Via iDEAL. In de ticket corner kan je zowel cash als via Bancontact betalen.

Voor de afhaling kan je kiezen tussen de ticket corner en de Beerschot pop-up store aan het Hopland in Antwerpen (lees: https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/beerschot-opent-pop-up-store). Of je kan je nieuwe abonnement thuis opgestuurd krijgen voor 8 euro.

Neem rustig de tijd om alle opties te bekijken en alle gegevens juist in te vullen. Op https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/tickets-abonnementen/koop-je-tickets-online is gedetailleerd uitgelegd hoe te bestellen.

Heb je toch nog vragen of problemen, mail dan een screenschot van jouw probleem naar tickets@beerschotwilrijk.be  en geef daarbij je volledige naam, indien mogelijk cus-nummer, en het e-mailadres dat je hebt gebruikt om in te loggen. We helpen je binnen de 48 uur verder.

CONSUMPTIEKAART

Je consumptiekaart blijft volgend seizoen geldig. Staat er nog een bedrag op je abonnement, dan wordt dat bij de start van het volgende seizoen overgezet op je nieuwe abonnement.

ANDERSVALIDEN

Andersvaliden hebben gratis toegang tot de daarvoor voorziene plaatsen. Een abo voor een begeleider kost 100EU. Dit kan enkel gekocht worden in de ticket corner.