* UPDATE * Selectienieuws KV Oostende - Beerschot

Hoofdafbeelding: 
Body: 


Jonge Brian De Keersmaecker voor het eerst in de wedstrijdkern


Voor Play-Off 2–wedstrijd nummer drie trekt Beerschot zaterdag naar Oostende. In vergelijking met de partij tegen Sint-Truiden van woensdagavond krijgt Stijn Vreven minstens één, mogelijk zelfs twee extra spelers op zijn selectiebord.

Nieuw in de selectie is alvast Brian De Keersmaecker, al een gans seizoen één van de smaakmakers in het beloftenteam van trainer Hernan Losada. De jonge aanvallende middenvelder was tijdens de winterstage in Spanje al één van de twee jongeren die mocht proeven van het grotere werk. Als beloning voor zijn regelmatige prestatiecurve mag hij zaterdag mee de spelersbus op richting Oostende.

Marius Noubissi is na zijn rode schorsing als gevolg van zijn uitsluiting op KV Mechelen weer speelgerechtigd maar werd niet opgenomen in de Kielse selectie.

Verder blijft het afwachten of Jimmy Hoffer tegen zaterdag genezen is. Hij was ziek en miste eergisteren de thuismatch tegen STVV .

 

WEDSTRIJD: KV Oostende - Beerschot

STADION: Versluys Arena, Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende

DATUM EN AFTRAP: zaterdag 6 april 2019, 18 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Vancamp (revalidatie knie), Dudouit (revalidatie pubalgie), Dom (operatie pols)

SCHORSINGEN: geen

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Bourdin, Mboko, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Tissoudali, Vanzeir, Placca, Brogno, De Keersmaecker, Hoffer (?), Okotie

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees