Tussendoortjes... - Nieuws uit de kleedkamer - 22 oktober

* VOETBLESSURE TIM NICOT - De kans is groot dat KFCO Beerschot Wilrijk een tijdje geen beroep zal kunnen doen op Tim Nicot. Onze linkerflankverdediger liep vorige zaterdag tegen FC De Kempen een voetblessure op, scoorde daarna nog wel een knappe aansluitingstreffer maar moest uiteindelijk toch gewisseld worden. Zijn gehavende voet werd inmiddels (veiligheidshalve) in een open gipsverband gestoken. Woensdag, na verder onderzoek door clubdokter Nick Jansen, zal duidelijk worden hoe ernstig de blessure is. Blijkt het om een verzwikking te gaan, dan wacht hem allicht een tweetal weken rust; wordt er daarentegen een barstje of een breuk geconstateerd, dan kan de onbeschikbaarheid oplopen tot enkele maanden.

* ALEXIS KUBILSKIS MET DE BELOFTEN - Alexis Kubilskis is bijna terug van weggeweest. De schouderblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Mariekerke is inmiddels genezen, in zoverre dat hij ook al bij de groepstrainingen kon aanpikken. Woensdag doet Kubilskis extra matchritme op in de wedstrijd van onze beloften tegen Gooreind. In die partij komen overigens ook Christopher Meyers en Mauro Van den Wildenberg in actie.

* TICKETNIEUWS - KFCO Beerschot Wilrijk trekt zondagnamiddag voor de verandering nog eens naar Heist-op-den-Berg, want daar wordt om 15 uur nu ook de verplaatsing naar FC Heikant afgewerkt. Onze club kreeg 1.200 tickets toegewezen, en die zijn vanaf woensdag beschikbaar in Café Change en Café Stadion (tijdens de openingsuren), terwijl u naar goede gewoonte op woensdag tussen 16 en 19.30 uur ook terecht kan in de B-kantine aan het Universiteitsplein in Wilrijk. Tickets kosten € 12 (zittribune) en € 10 (staanplaatsen). Onze supporters kunnen eventueel ook zondag nog hun ticket kopen aan het stadion (Lostraat 50, Heist-op-den-Berg) zelf, want de loketten zijn er geopend.

 

Tekst: Danny Geerts