Tussendoortjes... - Nieuws uit de kleedkamer - 1 oktober

* FOTOSHOOT - Maandag in de late namiddag verzamelden spelers en technische staf van KFCO Beerschot Wilrijk in het Olympisch Stadion voor de officiële fotoshoot. Het was onze clubfotograaf Jan Mees die de volledige A-kern op de gevoelige plaat vastlegde. Eerst in de paarse thuis-, daarna in gele 'verplaatsing'uitrusting. Een impressie van deze groepsfoto's volgt binnenkort. Tussen haakjes... helemaal volledig was onze A-kern niet, want Tristan Dermaut belde ziek af en geraakte dus niet op het Kiel. Onze spits heeft buikgriep.

 

* KALENDER - Daarmee was het fotogeweld echter nog niet afgelopen. Na de fotoshoot stond immers ook nog de sessie voor de "Kalender KFCO Beerschot Wilrijk 2014" op het programma. En daarbij hesen onze spelers zich in kleurrijk Bjorn Borg-ondergoed voor een resem "(Bijna) Full Monty"-kiekjes in de catacomben van het Olympisch Stadion en op onze heilige grasmat. Zo kregen we ook eens hun andere/beste (?) kanten te zien... Eén zaak is nu al zeker: de "Kalender KFCO Beerschot Wilrijk 2014" wordt een bom én een collector's item wanneer hij over enkele weken wordt voorgesteld. Bestellen kan nu al via [email protected]. De opbrengst van deze actie gaat overigens integraal naar het goede doel. Met de kalender sponsort onze club "Dolfijntje Willebroek", het zwembad in Willebroek dat volledig aangepast is aan de noden van mensen met een geestelijke handicap. Surf voor meer informatie ook eens naar www.dolfijntjewillebroek.be.

 

* TICKETS VOOR KGR KATELIJNE - KFCO BEERSCHOT WILRIJK - Onze eerstvolgende competitiewedstrijd, uit tegen Groen Rood Katelijne, wordt zondagnamiddag 6 oktober om 15 uur gespeeld in het stadion van tweedeklasser KFC Heist, aan de Lostraat 50 in Heist-op-den-Berg. In het stadion dus waar we eerder dit seizoen ook al onze verplaatsing tegen Schriek afwerkten. KFCO Beerschot Wilrijk kreeg 1.350 tickets toegestuurd, en die zijn vanaf vandaag (dinsdag) beschikbaar tijdens de openingsuren van de gekende voorverkoop-adressen café Stadion en café Change in de schaduw van het Olympisch Stadion. Op woensdag worden ook tickets verkocht in de B kantine van KFCO Wilrijk van 16u tot 19u30. Uiteraard kunnen onze supporters voor hun kaartje(s) ook terecht bij de supportersclubs. Niet te lang wachten als je zeker wil zijn van je ticket, want het ziet er naar uit dat we ook zondag weer met een legertje trouwe supporters naar Heist trekken. 

 

* KUBILSKIS OPTIMISTISCH - Alexis Kubilskis begint vandaag reeds aan schouderversterkende oefeningen om zijn inactiviteitsperiode zo kort mogelijk te houden. "Uiteraard ondervind ik nog wat hinder van het feit dat mijn schouder tijdens onze match tegen Mariekerke uit de kom ging, maar ik heb ook al de nodige ervaring met zo'n blessure", aldus Alexis. "Een tijdje geleden had ik hetzelfde probleem aan m'n andere schouder en kon ik na twee weken rust al terug voetballen. Ik hoop dus dat de genezing deze keer even snel volgt..."

 

* DRIE SUPPORTERS/BEKERWINNAARS - Met Daniel Cruz, Mo Messoudi en Kris De Wree zakten zondagnamiddag drie ex-Germinal Beerschot-bekerwinnaars uit 2005 af naar het Olympisch Stadion om er onze compeitiewedstrijd tegen Excelsior Kaart bij te wonen. Een uitstapje waarvan ze met volle teugen genoten. "Ook wij hebben na vandaag het KFCO Beerschot Wilrijk-virus helemaal te pakken", zongen ze na afloop in koor. "Wat een sfeer, wat een beleving, en ook het voetbal stond op hoog niveau. Ons zie je de volgende weken en maanden zeker nog terug."

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees