Tribune 4 genummerd

Ook tribune 4 heeft vanaf volgend seizoen genummerde plaatsen. Beerschot volgt hiervoor de opgelegde richtlijnen. Wie al een abonnement heeft op T4 en z'n zitje wil wisselen, kan hiervoor vanaf nu terecht in de ticket corner. Nog t/m 7 juni loopt 'Operatie Abo' en kost een abonnement op deze zittribune maar 180 euro. Voor jongeren, studenten en familie's is het nog goedkoper.

Beerschot is genoodzaakt om vanaf volgend seizoen ook voor tribune 4 genummerde plaatsen te verkopen. Om supporters die al een abonnement hebben gekocht, niet te benadelen, krijgen zij vanaf nu de kans om hun gereserveerde plaats te wisselen voor een ander zitje. Zij kunnen hiervoor terecht in de ticket corner en moeten niet wachten tot de wisseldag van zondag 9 juni. Wie z'n abonnement nog niet heeft verlengd of gekocht, kan online of in de ticket corner een vrije plaats kopen.

Naast de bekende tribune 3, wordt ook 'de 4' steeds populairder. Een abonnement kost er maar 180 euro. Voor studenten en familie's zijn er nog voordeligere tarieven. Voor familieleden is er een korting van 15% en studenten hebben een zitplaats voor een heel seizoen voor 125 euro. Bekijk alle aangepaste prijzen en info over Operatie Abo: https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/operatie-abo-1a-voor-prijs-van-1b

Gekoppeld aan de sterke prijzen, gaan de club en z'n supporters voor nog meer gezelligheid en beleving zorgen in de tribune achter de goal. Aarzel niet te lang om je abonnement voor het nieuwe seizoen te kopen!