Ticketinfo Westerlo

 

Achtonderdnegentig tickets voor Westerlo. Geen combi-verplaatsing

Op zondagnamiddag 26 november om 16 uur trekt KFCO Beerschot Wilrijk voor de tweede keer dit seizoen naar het Kuipje in Westerlo. De Kemphanen hebben net als bij ons vorig bezoek een kleine 900 tickets voor ons voorzien; 240 zit- en 650 staanplaatsen. De combi-regeling voor de korte trip naar de Kempen is NIET van toepassing.

Tickets voor een zitje in de tribune kosten € 21 voor volwassenen, € 9 voor jongeren tussen de 12 en de 15 jaar, terwijl kinderen onder de 12 jaar € 5 betalen. Voor de staanplaatsen zijn de prijzen: € 16 (volwassenen), € 6 (12 tot 15 jaar) en € 3,50 (jonger dan 12).

Supportersclubs kunnen tot woensdag 22 november het aantal tickets doorgeven; de Ticket Corner in het Olympisch Stadion is open op donderdag 23 november tussen 17 en 19 uur voor supporters die met de wagen naar Westerlo rijden.

De parking voor de supportersbussen bevindt zich in de Goorakker, achter het kunstgrasveld. Supporters van KFCO Beerschot Wilrijk kunnen hun persoonlijke auto gratis parkeren in de omiggende straten rond 't Kuipje.

Het bezoekersloket van 't Kuipje is op de wedstrijddag open vanaf 14.30 uur.

Handtassen zijn toegelaten, rugzakken niet.

Rolstoelgebruikers en personen met een handicap hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden van VC Westerlo, maar dienen hun aanwezigheid vooraf te melden aan ticketing@kvcwesterlo.be en een kopie van hun attest van invaliditeit toe te voegen aan hun aanvraag. Begeleiders betalen € 10.