SUPERDRIES, CASHLESS EN ANDERE INFO

Hoofdafbeelding: 
Body: 

De eerste dag van de waarheid is aangebroken. Om 20.30 uur is de aftrap van Beerschot-KV Mechelen, de eerste finalewedstrijd van het seizoen 2018-2019. We vragen de supporters vroeg aanwezig te zijn in het uitverkochte stadion en op de tribunes. Let op: In tribune 2 is er geen oplaadpunt voor de betaalkaarten. Wie z'n kaart wil opladen, kan dat op voorhand in de ticket corner of in het thema cafe.

De spelers komen rond 19.45 uur het veld op voor de opwarming. We willen hen dan al aanmoedigen en de eerste adrenalinestoot bezorgen. Wees dus op tijd.

Beerschot biedt aan alle buitentogen en in het thema cafe pinten van 33cl aan. Aan de binnentogen van Bar Grisar en het VOS-cafe, waar de drank in glazen wordt geschonken, blijft het 25cl.

Beerschotsupporter DJ Tim Arisu zal in het stadion voor sfeer zorgen en mee toeleven naar de aftrap van een bijzondere Beerschot-KV Mechelen. In zijn playlist ook zo'n 15 verzoeknummers van onze supporters.

Geen twijfel dat de meer dan 10 000 Beerschotsupporters van de opkomst een eerste kippenvelmoment zullen maken, gekleurd door de vlaggen en tifo's van sfeergroep Armata Viola.

In de 17de minuut van de wedstrijd denken we aan Dries 'Superdries' Meirsman die de wedstrijd met familie en vrienden op TV volgt. Dries is een 17-jarige Beerschotsupporter met een hersentumor die vandaag niet naar het stadion kan komen. Deze wedstrijd is ook voor hem!

PROGRAMMA:

19.00 uur            deuren open
19.30 uur            start DJ Tim Arisu
19.45 uur            start opwarming
20.25 uur           countdown
20.30 uur           aftrap Beerschot-KV Mechelen
20.47 uur           applaus voor Superdries
22.15 uur            einde

Maak er een fantastische avond van supporters. Enjoy. #ALLFOR1A