Stuur "Super Dries" een kaartje!

 

Minuut 17 van de wedstrijd Beerschot - KV Mechelen was zaterdagavond exclusief gereserveerd voor Dries Meirsman, onze 17-jarige supporter die al vier en een half jaar moedig vecht tegen een hersentumor, en sinds kort palliatief is.

Het werd een heus kippenvelmoment, met een staande ovatie en daarbovenop een "You'll never walk alone"-gezang van de bijna 11.000 toeschouwers. Verder nog enkele "Super Dries"-spandoeken in vak I én één uit het Mechelse bezoekersvak (klasse, mannen!). Ook de spelers van Beerschot stuurden Dries een videoboodschap vanuit de spelersbus, toen ze op weg waren naar het Olympisch stadion.

 Dries heeft het thuis in Niel allemaal meegerkregen. "Hij en iedereen van de familie en zijn vrieden waren 'gepakt' en ontroerd door dit alles. Dries heeft er intens van genoten en kreeg er zelfs een 'boost' van", aldus vader Eric Meirsman, die iedereen bedankt voor deze prachtige initiatieven.

Voor de Beerschot-supporters stopt het hier evenwel nog niet. Zij willen "Super Dries" ook deze week verrassen met een "brieven- en kaartjes"-actie, en hem op die manier blijven steunen in zijn moedige maar ongelijke strijd tegen kanker.

 

Stuur jij Dries ook een briefje, een kaartje of een andere boodschap?

Zijn adres: Dries Meirsman, Abel Janssenslaan 20, 2845 Niel.

 

Bedankt voor jullie medewerking!