STIJN VREVEN NA EUPEN-BEERSCHOT

Stijn Vreven kon, ondanks de nederlaag, niet ontevreden zijn met geleverde spel van zijn mannen in Eupen.

"In tegenstelling tot vorig weekend tegen Charleroi kan ik vandaag niet klagen over de instelling van m'n spelers. Ze hebben alles gegeven en vooral in de eerste helft ook veel kansen gecreeerd. Misschien hadden we hier wel een gelijkspel verdiend." 

Beerschot slikt een tweede nederlaag in 5 dagen maar kan inderdaad terugblikken op een degelijke match, met alweer een onuitgegeven elftal. 
"Het is wel jammer dat we opnieuw een tegendoelpunt pakken op hoekschop terwijl we net dat het hele seizoen zo goed deden. Na de vorige wedstrijden is dat toch in de hoofden van onze spelers gekropen blijkbaar."

Zaterdag sluit Beerschot het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Oostende.
"Deze groep en de deze supporters verdienen een mooie afsluiter. We mogen absoluut niet vergeten dat we een bijzonder sterk seizoen hebben gespeeld. Enkel de kers op de taart ontbreekt. We gaan er alles aan doen om het seizoen af te sluiten met een thuisoverwinning. Er staat bovendien vanalles te gebeuren. Het moet een mooie avond worden voor de club. Dat hebben we allemaal verdiend. We gaan alles geven."