START VERKOOP KFCO BEERSCHOT WILRIJK - KV MECHELEN

Zaterdag 12/01 zal de ticket corner uitzonderlijk open zijn voor de verkoop van de tickets voor KFCO Beerschot Wilrijk-KV Mechelen van zaterdag 26/01 (20.30u). Beerschotsupporters kunnen er terecht van 10 uur tot 14 uur. Ondanks de strenge voorwaarden hoopt KFCO Beerschot Wilrijk op de steun van vele supporters. 

Vrijdagavond heeft de politie van de stad Antwerpen de nodige inlichtingen gegeven en de voorwaarden opgelegd voor de verkoop van de tickets voor de wedstrijd tegen KV Mechelen:

-Elke supporter die een ticket wil kopen in de ticket corner moet zich persoonlijk melden en z'n identiteitskaart tonen. 
-Online kan er 1 ticket besteld worden vanaf zaterdag 12/01 om 10 uur, op voorwaarde dat je het online-profiel ten laatste op 01/08/2018 hebt aangemaakt.

Verwacht wordt dat er voor de topper tegen KV Mechelen veel supporters zullen willen afzakken naar het Olympisch Stadion. Ondanks de opgelegde voorwaarden rekent KFCO Beerschot Wilrijk op massale steun die avond. Daarom heeft de club beslist extra openingsuren voorzien en zal de ticket corner meteen zaterdag al open zijn. 

Daarna zal de ticket corner open zijn op de gebruikelijke dagen:
Donderdag van 17 uur tot 19 uur
Zaterdag vanaf 17u30

Indien nodig zal de ticket corner open zijn op nog meer extra momenten. 

Voor de clash tegen KV Mechelen gelden de gewone tarieven: https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/tickets-abonnemente...