SPELERS EN SUPPORTERS NAAR SAUNATOPIA

De spelers trokken deze week naar Saunatopia. Relaxen, recupereren, batterijen opladen, fun,... Laat die tweede periode maar komen.

Het is een intensieve trainingsweek en dan mag de riem er wel eens af. De spelers pikten een oude gewoonte weer op en trokken naar de sauna. De hele bende, trainers inclusief, werd ontvangen in Saunatopia, in Edegem. Met z'n 5000 vierkante meter is dat de grootste publieke sauna in het Antwerpse. De coolste ploeg in de coolste sauna, het is een match.

Coach Stijn Vreven bleef rustig op de achtergrond. Anderen durfden het wel aan om de rust af en toe te verstoren met een bommetje in een van de binnen- en buitenzwembaden. De groep was er zo'n twee uur maar geen van de spelers is erin geslaagd om alle (7!) sauna's en stoombaden te trotseren.

Donderdag werd de draad weer opgepikt en stond er een dubbele trainingsdag op het programma. Onze groep begint alvast met goede en frisse moed aan de tweede periode.

Saunatopia deelt geschenken uit aan de Beerschotsupporters.

Wil jij ook genieten en relaxen in Saunatopia? Wel, er loopt een wedstrijd (met naaktfoto's!) op de facebookpagina van Beerschot: https://www.facebook.com/kfcobeerschotwlrk/?ref=bookmarks De beste 5 antwoorden en inzendingen mogen gratis naar Saunatopia. Om nog meer goesting te krijgen, kan je alvast surfen naar www.saunatopia.be .

En wie in de loop van de maand november aan de inkom van Saunatopia dit artikel laat zien, krijgt een glaasje cava of een andere welkomstdrank. Schol.