Selectienieuws R Antwerp FC - KFCO Beerschot Wilrijk

 

"De Mo" is terug maar gele schorsing voor "de Jean"

De spelerskern waarmee Marc Brys aanstaande zondagnamiddag naar de Bosuil trekt zal amper verschillen van de groep die hij selecteerde voor de eerdere wedstrijden in Play-Off 2 tegen Eupen en Lokeren.

Alleen Mo Messoudi is 'nieuw' in de Kielse selectie. Hij pikte vorige week reeds aan bij de groepstrainingen en ondervindt geen hinder meer van het spierletsel dat hem sinds de verplaatsing naar Cercle Brugge opnieuw last berokkende.

Ook Hernan Losada heeft na zijn blessure en een voedselvergiftiging de trainingen hervat maar of onze afscheidnemende Argentijnse spelmaker in de derby al meteen weer in het basiselftal zal worden gedropt, blijft afwachten.

Jan Van den Bergh heeft een gele schorsing aan zijn broek na twee gele kaarten in de eerste twee Play-Off 2-wedstrijden én die boeking in de promotiefinalewedstrijd tegen Cercle Brugge, die blijkbaar ook meetelt.

Vijf spelers staan op non-actief: Tom Pietermaat, Fessou Placca, Jaric Schaessens, Collins Tanor en Rubin Okotie.

 

De selectie: Romo, Steelant, Swinkels, Prychynenko, Dom, François, De Jonghe, Diarra, Van Hyfte, Octavio, Messoudi, Essikal, Ekangamene, Boulaouali, Maes, Losada, Mbombo, Hoffer, Zoua, Sappinen

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees