Selectienieuws KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk

 

Met sportieve revanchegevoelens naar Mechelen

Hoe je het ook draait of keert, de 3-0-nederlaag die KFCO Beerschot Wilrijk op 21 oktober aangesmeerd kreeg bij een eerder bezoek aan het stadion achter de kazerne, ligt bij alle Kielenaars nog zwaar op de maag. Het plaatst de confrontatie van vrijdagavond dan ook meteen in de categorie "sportieve revanche". Kortom, KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk belooft een felbevochten wedstrijd te gaan worden, op het scherp van de snee. Onze jongens trekken bovendien met een tweepunten-buffer in het klassement richting AFAS-stadion. En - na acht zeges uit de laatste tien wedstrijden - ook met een fameuze dosis vertrouwen. 

Trainer Stijn Vreven moet wel noodgedwongen sleutelen aan zijn elftal, want Alex Maes pikte vorige zondag zijn vijfde gele kaart van het seizoen op en verdwijnt dus voor één wedstrijd naar de strafbank. Opvallend is verder dat de Kielse ziekenboeg langzaam maar zeker begint leeg te lopen. Joren Dom zat vorig weekend alweer op de bank na een spierscheur. Fessou Placca en Emeric Dudouit trainen inmidddels voluit mee met de groep; laatstgenoemde proefstoomde begin deze week zelfs al een uurtje met het beloftenteam. 

 

 

WEDSTRIJD: KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk

STADION: AFAS-stadion, Kleine Nieuwedijkstraat 53, 2800 Mechelen

DATUM EN AFTRAP: vrijdag 30 november 2018, 20.30 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Brogno (revalidatie liesoperatie)

SCHORSINGEN: Maes

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Bourdin, Mboko, Dom, Prychynenko, Kardes, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Van Hyfte, Kasmi, Messoudi, Vancamp, Tissoudali, Abaz, Okotie, Hoffer, Vanzeir, Noubissi

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees