Selectienieuws KV Mechelen - Beerschot

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

Geen verrassingen in de Kielse wedstrijdkern

Beerschot of KV Mechelen. Morgennamiddag valt sowieso de sportieve (!) beslissing wie van beide aan het seizoen 2019-2020 bij de grote jongens in 1A mag starten. Afspraak in het Afas-stadion om 16 uur als u er "live" wil bij zijn, of in het Olympisch Stadion om de tweede finalewedstrijd op reuzengroot scherm te volgen. Hoe of waar dan ook, ambiance verzekerd.

Trainer Stijn Vreven kan geen beroep doen op Jan Van den Bergh. Onze centrale verdediger liep in de confrontatie op het Kiel niet alleen een lichte hersenschudding op... maar keek ook tegen twee gele kaarten aan, en verdwijnt dus naar het strafbankje. Alle andere Mannekes zijn - op het revaliderende trio Pietermaat-Vancamp-Dudouit na - fit voor de strijd. 

Indien Beerschot in Mechelen de titel in 1B pakt, rijdt de Kielse spelersbus na afloop van de wedstrijd direct naar het Olympisch Stadion voor de bekeroverhandiging en een vijfde kampioenenfeestje in zes jaar tijd. Niet te missen!

 

WEDSTRIJD: KV Mechelen - Beerschot

STADION: AFAS-stadion, Kleine Nieuwedijkstraat 53, 2800 Mechelen​

DATUM EN AFTRAP: zaterdag 16 maart 2019, 16 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Vancamp (revalidatie knie), Dudouit (revalidatie pubalgie)

SCHORSINGEN: Van den Bergh

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Dom, Bourdin, Mboko, Prychynenko, De Jonghe, Grisez, De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Tissoudali, Vanzeir, Noubissi, Placca, Brogno, Hoffer, Okotie

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees