Selectienieuws Lommel - Beerschot

 

Denis Prychynenko is genezen en dus weer inzetbaar

Zondag is Beerschot te gast in het  'bronsgroen eikenhout' voor de confrontatie met SK Lommel. Daar in Noord-Limburg willen de troepen van Stijn Vreven hun sportieve opmars verder zetten en tegelijkertijd de strijd om de tweede periodetitel onverminderd aanwakkeren. Kortom, het blijft superspannend in 1B.

Na twee opeenvolgende 3-1-overwinningen tegen sterke tegenstanders - uit bij Tubeke en thuis tegen Union - bulkt de Kielse spelersgroep van vertrouwen. En dat zal niemand verwonderen...

Zondag in Lommel kan terug een beroep worden gedaan op Denis Prychynenko. Die miste de topper van vorige zondag tegen Union door buikgriep maar is inmiddels genezen en pikte begin deze week weer probleemloos aan bij de groepstrainingen.

Ook terug van (vier maanden) weggeweest is Loris Brogno. Die speelde maandagavond zestig minuten met de beloften, waar hij meteen twee keer scoorde. Hij zal de komende weken eerst nog extra matchritme opdoen bij ons tweede elftal.

Na Tom Pietermaat is het nu Emeric Dudouit die een gooi doet naar de titel "pechvogel van het jaar". Onze verdediger blijft op de sukkel met een pubalgieletsel en moet straks voor de tweede keer worden geopereerd.

 

 

WEDSTRIJD: Lommel - Beerschot 

STADION: Soevereinstadion, Speelpleinstraat 20, 3920 Lommel

DATUM EN AFTRAP: zondag 17 februari 2019, 16 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Vancamp (revalidatie knie), Dudouit (nieuwe operatie pubalgie)

SCHORSINGEN: geen

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Dom, Bourdin, Mboko, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Okotie, Tissoudali, Hoffer, Vanzeir, Noubissi, Placca

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees