Selectienieuws KFCO Beerschot Wilrijk - Tubeke

 

Zonder Noubissi en Tissoudali, maar Prychynenko keert terug na schorsing

Ook voor de thuiswedstrijd tegen dichtste achtervolger Tubeke wordt het voor Stijn Vreven weer schuiven en sleutelen. Vooral in aanvallend opzicht dan, nadat zowel Marius Noubissi (5de gele kaart) als Tarik Tissoudali (2 keer geel en dus rood) op bezoek bij KV Mechelen in het boekje van een overijverige scheidsrechter Alen waren beland.

Positief is dan weer dat Denis Prychynenko opnieuw inzetbaar is. Die zat vorige dinsdag in de Ghelamco Arena op het strafbankje, als gevolg van zijn uitsluiting in het eerdere bekerduel tegen Cercle Brugge.

Emeric Dudouit, die na zijn operatie een kleine twee weken geleden hervatte met de beloften, ondervindt weer een beetje hinder aan de lies, en kreeg uit voorzorg extra rust voorgeschreven.

Joren Dom heeft,nog weinig last van zijn adductorenletsel terwijl ook Fessou Placca na maandenlang gesukkel met zijn enkel dicht bij zijn wederoptreden staat. 

 

 

WEDSTRIJD: KFCO Beerschot Wilrijk - AFC Tubeke

STADION: Olympisch Stadion, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen​

DATUM EN AFTRAP: zaterdag 8 december 2018, 17 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Brogno (revalidatie liesoperatie), Vancamp (knie), Dom (adductoren), Dudouit (lies)

SCHORSINGEN: Noubissi, Tissoudali

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Bourdin, Mboko, Kardes, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Van Hyfte, Maes, Kasmi, Messoudi, Abaz, Okotie, Hoffer, Vanzeir, Placca (?)

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees