Selectienieuws KFCO Beerschot Wilrijk - KV Mechelen

 

Zelfde kern, mogelijk gewijzigde opstelling

Trainer Stijn Vreven opteerde deze week - en ook vandaag nog - voor enkele 'gesloten trainingen'. Voor de topper tegen KV Mechelen van vrijdagavond doet hij alvast een beroep op dezelfde spelers als vorige zondag in Roeselare. Het trio Pietermaat-Placca-Dudouit is niet inzetbaar.

Met welke basiself KFCO Beerschot Wilrijk aan de provinciale derby begint, is echter nog niet duidelijk. Verschijnt Mo Messoudi aan de aftrap? Wordt het tactische plaatje enigszins bijgestuurd? Krijgen andere Mannekes een speelkans? Het antwoord op al die vragen krijgt u vrijdagavond om half negen. In een bruisend Olympisch Stadion. Eén zaak is wel al zeker: Het mes zal tussen de Kielse tanden steken!

Voor supporters die nog geen ticket hebben, nog dit. De Ticket Corner is donderdag open tussen vijf en half acht... en dat is meteen uw laatste kans om aan kaarten te geraken. Want op de wedstrijddag mogen geen tickets meer verkochrt worden, en is onze Ticket Corner enkel open voor het afhalen van abonnementen, persaccreditaties en andere bestellingen of reservaties.

 

De selectie: Vanhamel, Lejoly, Mboko, Dom, Van den Bergh, Prychynenko, Bourdin, Grisez, De Jonghe, De Mets, Van Hyfte, Maes, Messoudi, Vancamp, Brogno, Tissoudali, Okotie, Hoffer, Vanzeir, Noubissi

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees