Selectienieuws Beerschot - KV Mechelen

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

Alexander Maes terug van geschorst weggeweest

Nog één keer slapen en dan is het eindelijk zo ver: de eerste finalewedstrijd tussen Beerschot en KV Mechelen met als inzet de promotie naar 1A. Een clash waarvoor het Olympisch Stadion helemaal zal vollopen.

Niks dan positieve berichten van het spelersfront. Zo leverden de gesloten trainingen van deze week op het Kiel alvast één duidelijke vingerwijzing op: we zijn er (méér dan) klaar voor. Focus, vertrouwen, passie, strijd, gezonde stress en 'fris in't koppeke'... het zal allemaal in grote mate - en in het juiste evenwicht - aanwezig zijn wanneer onze Mannekes zo even voor half negen de heilige grasmat opstappen. 

Trainer Stijn Vreven en zijn technische staf konden in alle rust de match van de waarheid voorbereiden, en verwelkomen zaterdagavond met Alexander Maes bovendien een zeer belangrijke pion. De Limburgse middenvelder miste na zijn rode kaart in Lommel zowel de thuiswedstrijd tegen Roeselare als de verplaatsing naar OHL, is opnieuw speelgerechtigd en komt uiteraard in aanmerking om zijn basisplaats in het elftal weer op te nemen. 

 

WEDSTRIJD: Beerschot - KV Mechelen

STADION: Olympisch Stadion, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen 

DATUM EN AFTRAP: zaterdag 9 maart 2019, 20.30 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Vancamp (revalidatie knie), Dudouit (revalidatie pubalgie)

SCHORSINGEN: geen

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Dom, Bourdin, Mboko, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Tissoudali, Vanzeir, Noubissi, Placca, Brogno, Hoffer, Okotie

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees