Selectienieuws Beerschot - Eupen

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

Kielse ziekenboeg overvol

Heel wat blessureleed in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Eupen van zaterdag. Zo viel Alex Maes op training uit met een enkelletsel, is Marius Noubissi niet wedstrijdfit en moet trainer Stijn Vreven noodgedwongen ook een streep trekken door de namen van Jan Van den Bergh en Gregory Grisez.

Achter de namen van Tarik Tissoudali en Loris Brogno werden veiligheidshalve vraagtekens geplaatst, omdat zij als gevolg van kleine ongemakken deze week niet voluit konden meetrainen.

Maar er viel ook goed nieuws te rapen. Zo hervatte Jimmy Hoffer – na anderhalve week ziekte - begin deze week de trainingen, terwijl het hamstringletsel van Dante Vanzeir ook voltooid verleden tijd lijkt. Zij komen allebei terug in de wedstrijdkern.

Beloftentrainer Hernan Losada staat stand-by om naast Brian De Keersmaecker ook nog enkele andere van zijn betere jongeren te belonen met een plaatsje in de selectie.

 

 

WEDSTRIJD: Beerschot - Eupen

STADION: Olympisch Stadion, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen

DATUM EN AFTRAP: zaterdag 13 april 2019, 18 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Vancamp (revalidatie knie), Dudouit (revalidatie pubalgie), Dom (operatie pols), Maes, Noubissi, Grisez, Van den Bergh

SCHORSINGEN: geen

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Bourdin, Mboko, Prychynenko, De Jonghe, De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Montiel, Bugridze, Abaz, Tissoudali (?), Vanzeir, Placca, Brogno (?), De Keersmaecker, Hoffer, Okotie

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees