Selectie Tubeke - Beerschot

 

Zonder Tom Van Hyfte naar Tubeke

Vijf wedstrijden nog alvorens in 1B de beslissing valt wie de tweede periodetitel op zak steekt. En na het 0-0-gelijkspel in de rechtstreekse condrontatie van vorige zaterdag duikelen Beerschot en KV Mechelen arm in arm de laatste rechte lijn in.

De Kielse spelersbus rijdt zondagnamiddag naar het Stade Leburton in Tubeke, en daar hebben de Mannekes nog het een en ander recht te zetten. In de openingsmatch van de competitie speelde paars-wit daar een vrijwel perfecte eerste helft, die in een 1-3-ruststand resulteerde. Maar na de pauze werd die voorsprong nog uit handen gegeven. Drie-drie werd het uiteindelijk, waarmee Beerschot twee dure punten te grabbel gooide.

Voor het revancheduel van zondag kan Stijn Vreven geen beroep doen op Tom Van Hyfte. Onze 'captain' liep tegen KV Mechelen immers tegen zijn vijfde gele kaart aan... en verhuist dus naar de strafbank.

Geen verrassingen in de brede selectie. Met uitzondering van onze vier 'vaste waarden' in de ziekenboeg is iedereen verder fit en inzetbaar. 

Supporters, voor de verplaatsing naar Tubeke is de combi-regeling niét van toepassing. Er is in tribune 4 voldoende plaats gereserveerd: meer dan tweeduizend zitjes wachten op uw supporterspoep. Het bezoekersloket is uiteraard open; tickets kosten 16 euro.

Momenteel is het nog onduidelijk of de sneeuwval van de voorbije nacht eventueel roet in het eten zou kunnen gooien. Eén goede raad in dat verband: raadpleeg regelmatig onze officiële communicatiekanalen want wij volgen het nieuws in verband met eventuele afgelastingen van zeer nabij op.

 

 

WEDSTRIJD: Tubeke - Beerschot

STADION: Stade Leburton, Allée des Sports, 1480 Tubize

DATUM EN AFTRAP: zondag 3 februari 2019, 16 uur

BLESSURES: Pietermaat (revalidatie enkel), Brogno (revalidatie lies), Vancamp (revalidatie knie), Dudouit (hinder adductoren)

SCHORSINGEN: Van Hyfte

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Dom, Bourdin, Mboko, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Messoudi, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Okotie, Tissoudali, Hoffer, Vanzeir, Noubissi, Placca

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees